Ştefan Bănică, un adevărat Don Juan. Vezi ce femei a cucerit!

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că povestea lor de dragoste a luat sfârşit, fapt care îl poate transforma din nou pe solist în cel mai râvnit burlac din România.

Bănică a reuşit să fie un Don Juan încă din adolescenţă, atunci când juca în „Liceenii“, iar foarte multe tinere suspinau după Mihai, numele pe care actorul îl avea în film. El a reuşit să aibă mai multe relaţii serioase, însă au existat şi mai multe zvounri conform cărora Bănică şi-ar înşela iubitele şi ar avea mai multe aventuri amoroase.

Prima femeie care a trăit alături de Ştefan Bănică şi care a ajuns în atenţia presei este Nadia Comăneci, despre care se spune că ar fi avut, în anul 1987, înainte de a fugi din ţară, o relaţie cu solistul. „Ştefan şi Nadia chiar veneau împreună şi pe la mine pe acasă“, a spus Elena Cârstea, în urmă cu mai mulţi ani, la Antena 2.

După Nadia Comăneci, următoarea pe lista lui Ştefan Bănică a fost Cristina Ţopescu, cei doi având parte de multe momente frumoase, însă comportamentul agresiv al cântăreţului a făcut ca relaţia lor să nu mai funcţioneze. „Trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ștefan Bănică jr. au fost Nadia Comăneci, înainte de 1989, apoi Cristina Topescu pe care a caftit-o pe plajă“, a spus Cristi Brancu, referitor la fostele iubiri ale lui Bănică.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus şi Cristina Ţopescu.



Ştefan Bănică Junior nu a plâns după Cristina Ţopescu, actorul ajungând, la mijlocul anilor '90, în braţele Mihaelei Rădulescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994 şi au avut o căsnicie care a durat cinci ani. Potrivit tabloidelor, Mihaela a divorţat de Ştefan deoarece acesta a înşelat-o de mai multe ori. Însă, în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, diva a spus că s-au despărţit deoarece Ştefan Bănică a cântat la nunta lor, iar printre artişti circulă o vorbă: dacă o sa cânţi la propria nuntă, sigur vei divorţa.

„Mihaela a plecat de acasă pentru că a trecut prin faţa casei şi, în balcon, l-a văzut pe Fane cu una. A fost fată fină, a plecat, omul a venit după ea la munte, fata s-a întors, după care a evoluat, l-a lăsat pe Ştefan şi a înflorit în relaţia cu Elan“, a spus acelaşi Cristi Brancu.

O altă femeie care a trăit alături de Ştefan Bănică este Camelia Constantinescu, mama primului său copil, Radu Ştefan, în vârstă de 10 ani. Pe aceasta a părăsit-o însă pentru Andreea Marin, cu care s-a căsătorit în ianuarie 2006 şi alături de care are o fetiţă, Ana Violeta, născută în luna decembrie a anului 2007.

Mariajul dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin a fost, de mai multe ori, zguduit de scandaluri în care a fost implicat artisul şi presupusele sale amante. În anul 2010, Adriana Nicolae le dădea bătăi de cap soţilor Bănică, deoarece anunţa că este însărcinată şi că tatăl copilului este o vedetă naţională, cunoscută datorită faptului că i se spune „junior“.

Tabloidele au crezut iniţial că este vorba despre Ştefan Bănică Junior, însă odată cu trecerea anilor s-a demonstrat că soţul „Zânei“ nu are niciun copil cu Adriana Nicolae. Şi Mădălina, componenta formaţiei Red-Blonde, este o vedetă despre care se spune că ar fi trecut prin patul lui Bănică Jr., pe vremea când aceştia erau colegi la „Dansez pentru tine“.



Cel mai mare scandal amoros în care a fost implicat Ştefan Bănică a avut loc în toamna anului 2011, atunci când cântăreaţa Lavinia Pârva, supranumită „sosia Andreei Marin“, a fost fotografiată de paparazzii în timp ce ieşea dintr-o scară de bloc unde Bănică deţine un apartament. Cu toate că cele trei părţi implicate, Lavinia, Ştefan şi Andreea au negat presupusa relaţie dintre artist şi cântăreaţă, se pare că acest lucru a zdruncinat foarte tare căsnicia soţilor Bănică.

Chiar dacă a avut foarte multe relaţii, de obicei cu cele mai frumoase femei din ţară, şi a fost implicat în mai multe scandaluri din cauza presupuselor sale amante, Ştefan Bănică spune că nu se consideră un bărbat cu mare succes la femei. „Nu că mă consider bărbatul cu mare suc­ces la femei. Eu cred că un bărbat adevărat n-are nevoie să se laude cu palmaresul amoros, atâta timp cât există în mod real. Iar dacă o face, e posibil ca veridicita­tea acestui palmares să fie destul de şubredă. Şi, în al doilea rând, nu ar trebui s-o facă din respect pentru femeile cu care a fost“, declara Bănică, la sfârşitul anului 2011.

14 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod