Ștefan Bănică Junior, îndrăgostit de clona Andreei Marin

Cântărețul şi Lavinia Pârva au fost suprinşi de paparazzi în timp ce s-au întâlnit discret, noaptea târziu, lucru neobișnuit pentru o simplă relație profesională. Tabloidele scriu că Bănică Junior și-a refăcut viața sentimentantă după divorțul de Andreea Marin.
Chiar dacă a lăsat impresia că este singur, artistul a fost pozat alături de fosta componentă a trupei Spicy, care seamănă leit cu Andreea Marin, la câteva luni după ce "Zâna" a dezvăluit că are un iubit, turcul Tuncay Ozturk. 

Revista Ciao! a publicat imagini cu Bănică și Lavinia Pârva. Ei s-au întâlnit în secret și au încercat să-i inducă în eroare pe paparazzii care îi urmăreau. Ștefan a mers la ea acasă, unde bruneta îl aștepta ascunsă după un copac, în fața blocului. Ea s-a ascuns imediat pe bancheta din spate a mașinii conduse de Bănică. Cei doi au mers apoi acasă la el, unde au petrecut mai multe ore.
 
 
 
Cu altă ocazie, cei doi au ieșit la plimbare prin București. Chiar dacă au încercat să se ascundă, ei n-au reușit să treacă neobservați. Potrivit tabloidelor, aceste indicii dau de înțeles că Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârvă sunt împreună.
 
 
 
Ştefan Bănică Jr. a declarat, miercuri, pentru agenţia Mediafax, că se află la începutul unei relaţii cu cântăreaţa Lavinia Pârva, artistul afirmând că este o persoană liberă şi "este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa fără a simţi nevoie de a da explicaţii".

"Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!", a declarat Ştefan Bănică Jr. pentru agenţia Mediafax. 
 
În urmă cu doi ani, pe când cântărețul era căsătorit cu Andreea Marin, iar mariajul lor părea de nezdruncinat, paparazzi de la Click! au surprins-o pe Lavinia intrând în blocul în care Ştefan avea un apartament, la scurt timp după ce el ajunsese acolo. Lavinia purta o pălărie și ochelari de soare care îi acopereau chipul aproape complet și a ieşit din bloc după mai bine de trei ore.
 
La ieşire, Lavinia a fost întrebată de fotoreporteri ce caută acolo, iar ea s-a fâstâcit şi a negat că a venit la Ştefan. După ce a intrat în mașină, ea s-a grăbit să-i trimită un SMS lui Ștefan: "Nuuu ieşi", i-a scris ea.
 
 Andreea Marin se afla atunci la Moscova și cu toate că episodul era greu de justificat, toți cei implicați au susținut că era vorba doar de o întâlnire profesională. "Iertaţi-mă, dar vă chinuiţi degeaba să ne despărţiţi. E ridicol deja sau pur şi simplu de râs. Încheiem dialogul aici", a declarat atunci Andreea Marin pentru Click!
 
 

În cele din urmă, Bănică Junior și Andreea Marin n-au reușit să mai evite despărțirea. În ianuarie 2013, ei au anunțat pe Facebook că se despart, după o căsnicie de 7 ani. Andreea și Ștefan au vorbit cu respect unul despre celălalt și au dat asigurări că, din dragoste pentru fetița lor, Violeta, în vârstă de șase ani, vor rămâne în relații civilizate.

În primăvară, Andreea Marin a început o relație cu medicul turc Tuncay Ozturk, pe care l-a cunoscut în timp ce urma tratamentul de recuperare la o clinică din Istanbul.

Bănică a sugerat apoi, în luna iunie, că relația Andreei cu noul ei iubit ar fi început în timp ce ea era căsătorită cu el. "Din momentul în care am divorţat, fosta mea sotie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta", a spus artistul.
Andreea a negat imediat "teoria" lui Ștefan. "M-a surprins că Stefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt", a spus "Zâna" în emisiunea "Happy Hour". 

La rândul ei, Andreea a recunoscut că nu i-a pica bine să vadă o altă femeie la brațul lui Ștefan. "Un divorţ nu este o tragedie. Noi suntem cei care facem din acest episod din viaţa noastră o tragedie şi mai ales pentru copiii noştri. M-am despărţit de soţul meu iubindu-l încă, pentru că aşa e normal pentru doi oameni care au stat împreună şapte ani. Nu cred că voi simţi comodă o viitoare relaţie a fostului meu soţ, dar asta am să o ţin special pentru mine", a spus ea în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D. "Am incercat să fac ceva până în ultima clipă. E dificil când de celălalt om te-a legat o mare dragoste. Dar nu e o dramă. Ne trebuie maturitate, astfel încât să depășim astfel de momente. Poate nici eu nu voi simți drept comodă o viitoare relație a fostului meu soț, dar nu o să spun asta niciodată, o să țin pentru mine. Vă asigur", a adăugat "Zâna".




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 12 Sep 2013, 12:52
    stefan banica

    ZIARISTII VAD ASEMANAREA ANDREEI CU LAVINIA ,SI VOI NU???? RUSINE.. INCULTILOR!!! :))

    0
    0

  • livia pe 11 Sep 2013, 21:03
    ....

    fizic aduce un pic, dar nu se compara deloc cu andreea!!! creier n-are mai deloc!

    4
    0

  • RoMania pe 11 Sep 2013, 18:43
    Hai RoMania.....

    .....clona numai la pipait......!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod