Ştefan Bănică jr. Secretele unui succes în showbiz de un sfert de secol!



Susţinerea familiei

Cea care s-a bucurat prima oară de vocea lui Ştefan Bănică jr. a fost chiar mama acestuia, încurajându-l cu ardoare să urmeze şi o carieră muzicală.

"Mama a fost primul meu spectator şi i-am cântat de multe ori. Datorită ei am realizat acel duet cu tata", mărturiseşte fostul moderator al emisiunii "Dansez pentru tine".

Tatăl artistului i-a dat întotdeauna cele mai bune sfaturi, iar cel mai preţios dintre acestea a fost că, de fiecare dată când începi o construcţie, trebuie să faci întâi parterul.

Aşa a învăţat Ştefan că artiştii adevăraţi nu se bazează doar pe talent, ci pe muncă susţinută şi că succesul este uşor de obţinut, dar mult mai greu de păstrat.

"Succesul poate să fie imediat şi aparent facil, dar menţine­rea lui e un lucru care presu­pune să vii de fiecare dată cu altele, care sunt luate în serios, făcute de tine, nu cu ajutorul conjuncturii sau al întâmplării", mărturiseşte artistul într-un interviu pentru România Liberă.

Schimb echitabil de energie şi emoţie

Deşi anul acesta împlineşte 47 de ani, Ştefan Bănică jr.
arată şi se simte la fel ca la 20 de ani. Este plin de energie şi spune că succesul lui şi reuşita de a fi mereu în actualitate se datorează faptului că ştie să faca un schimb echitabil de emoţie şi energie cu publicul lui.

"Stiu că tinereţea înseamnă energie! Profesia mea, la rândul ei, înseamnă schimb de energie şi emotie, dai şi primesti. Când faci lucrul ăsta din tot sufletul, te simţi tânăr. Poţi să ai spiritul tânăr şi la 90 de ani", susţine celebrul prezentator TV.

Relaţiile lui cu femei frumoase şi celebre şi aerul de siguranţă pe care îl afişează sunt alte două secrete ale unuia dintre cei mai apreciaţi artişti din showbizul autohton.

6 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod