Staruri care au ingrozit hotelurile

Pentru orice hotel este un adevarat privilegiu sa aiba ca oaspeti diferite celebritati... este chiar sansa lor de a se afirma. Insa unele vedete au reusit cu siguranta sa dezguste sau sa sperie personalul hotelului care i-a primit cu "bratele deschise".

Michael Jackson a ingrozit o lume intreaga in noiembrie 2002, cand si-a luat copilul in varsta de sase luni in brate si a inceput sa-l vanture pe balconul unui hotel din Berlin. Michael si-a cerut scuze dupa ce "a comis-o", declarand ca nu a vrut sa puna in pericol nici un minut viata micutului Prince Michael al doilea.

Jim Carrey a reusit sa demoleze o masa plina cu antichitati chinezesti si sa murdareasca un covor foarte scump in incercarea de a demonstra ca poate trage fata de masa fara sa miste nici o ceasca. Actorul s-a simtit vinovat si a incercat sa stranga dupa el si desigur, a platit daunele.

Jennifer Lopez isi intareste reputatia de diva prin cerintele deosebite pe care le adreseaza hotelurilor. Intr-o calatorie la Londra, ea a inchiriat un etaj intreg al unui hotel si a insistat ca toate camerele sa fie decorate cu flori albe. Insa dupa ce a realizat ca fostul iubit, Puff Daddy a stat in aceeasi camera, a cerut ca decorul si cele 60 de valize sa fie mutate la alt etaj.

Oaia neagra a Hollywodului, Colin Farrell, a cauzat tot felul de probleme in hotelul in care a fost cazat in Maroc, in timpul filmarilor pentru Alexandru cel Mare. Se imbata in fiecare seara si pe unde mergea, arunca la intamplare mucuri de tigara, cutii de bere si si-a dat pantalonii jos in fata personalului hotelier de mai multe ori. Partenera de film a lui Colin, Angelina Jolie, s-a mutat pana la urma in alta parte pentru a avea parte de liniste si pace.

Robbie Williams se rasfata in stil mare. In timpul unui concert din Londra, el a inchiriat etajul intreg al unui hotel si a cerut ca patru elicoptere sa-l supravegheze non-stop. Mai mult, a vrut ca toate incaperile sa fie burdusite cu alcool, ciocolata si decorate cu plante exotice, lumanari si table de sah.

Liz McClarnon, componenta a formatiei Atomic Kitten, a socat personalul unui hotel dupa ce a trantit televizorul pe jos si a smuls tablorile de pe pereti in urma unei crize de nervi. Dupa ce si-a varsat nervii pe obiectele neinsufletite, Liz s-a simtit vinovata si a reparat dezastrul.

Inainte de casatorie, Johnny Depp era unul dintre personajele preferate de tabloide. El a devastat total o camera de hotel in timp ce se certa cu iubita sa de la acea vreme, super-modelul Kate Moss. In urma comportamentului salbatic, Deep a fost arestat.

Eminem, alaturi de trupa sa, D 12, nu a fost dorit de nici un hotel din Londra din cauza cerintelor exagerate. Ei au cerut ca intreg etajul sa fie decorat cu grafitti in stil "ghetto", ferestrele sa fie blocate si sa aiba un lift numai pentru ei.

Fostul jucator de tenis Boris Becker a fost pe prima pagina a ziarelor de scandal dupa ce a avut o intalnire intima de cateva minute cu top modelul Angela Ermakova intr-un hotel de lux. Simultan, sotia lui era la spital, gata sa nasca. Aventura s-a soldat cu un divort si cu un copil nelegitim.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • staver iulia pe 17 Iul 2008, 11:31
    colin farrell

    nu sunt de acord cu faptul ca il numiti o oaie neagra a hollywoodu-lui.El face ceea ce vrea sa faca, si nu se uita la parerile altora, pentru care il stimez foarte mult.Mie mi se pare un om norocos(pentru ca a intrat foarte usor in"portile Hollyoodu-lui"), de treba, si cred ca e dintre putinele staruri care se comporta ca oamenii, fara a se gindi ca e o vedeta sau ceva de genul asta. Tine-o tot asa Colin!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod