Stăpâna clanului Kardashian: Cum arăta Kris Jenner când avea 22 de ani şi era stewardesă

Avocatul Robert Kardashian a fost cel care a introdus-o pe Kris în lumea bună de la Hollywood


Kris l-a cunoscut pe Kardashian în '70, la o cursă de cai, pe când ea era cu Cesar Sanudo. Acesta i-a prins în pat, în dormitorul lui şi de atunci Kris a avut ochi doar pentru Rob.

Cindy Spallino, care era foarte apropiată de Kris când făceau cursurile de stewardese în Texas, îşi aminteşte că ea era disperată să se mărite cu Kardashian şi îl suna în fiecare noapte. Cea mai mare grijă a ei a fost relaţia lui cu Priscilla Presley. "Se vede cu ea. E al naibii de aproape de ea - îmi spunea. Era foarte îngrijorată", a povestit Cindy.

După o scurtă perioadă în care a locuit cu chirie într-un mic apartament din cartierul newyorkez Harlem, Kim s-a întors în Los Angeles, decisă să-l scoată pe Rob Kardashian din braţele Priscillei.

Spre norocul ei, fosta soţie a lui Elvis nu era la fel de disperată după Kardashian şi nu dorea să se căsătorească cu el.

Kris şi-a atins scopul: pe 8 iulie 1978, la biserica Westwood United Methodist, una dintre cele mai proeminente biserici din Los Angeles, ea s-a căsătorit cu Robert Kardashian, devenind o casnică de lux în Hollywood. A fost o nuntă opulentă, exact aşa cum visa ea. "Kris mereu a pus ochii pe ceva mare şi tare. Aş putea spune că pe atunci eram cu ea", a mărturisit, cu o undă de regret, Garcia.
Ea l-a angajat să-i facă pozele de nuntă, iar într-una dintre imagini apare O.J. Simpson, care era ca un frate pentru Robert Kardashian.
De altfel, Rob a fost unul dintre cei mai dedicaţi apărători ai controversatului sportiv când acesta a fost pus sub acuzare pentru crimă.
Karen Houghton, sora mai mică a lui Kris, a fost domnişoară de onoare. Potrivit unor surse, relaţia dintre ele a fost una distantă, scrie Daily Mail.

După ceremonia religioasă, cei doi miri au organizat o petrecere în localul exclusivist Bel-Air Country Club. Kris şi Robert au făcut apoi luna de miere la Paris, folosind milele câştigate de ea când a lucrat ca stewardesă la American Airlines pentru a-şi plăti drumul.

Garcia are numai cuvinte frumoase despre Kris, pe care o descrie drept "foarte prietenoasă": "Era atentă la mine când îi vorbeam.
Se uita la mine. Nu era cu gândul în altă parte. Dar am ştiut că i-au căzut ochii pe ceva mai bun şi că asta îşi dorea în viaţă. Însă m-a respectat ca fotograf. Am mers fiecare pe drumul lui (...) Am rămas prieteni, apoi m-a rugat să-i fac pozele de nuntă."


Data următoare când Garcia a văzut-o pe Kris a fost la începutul anilor '90, când ea făcea reclamă la un echipament pentru exerciţii alături de al doilea soţ, Bruce Jenner, cu care se căsătorise după ce Kardashian a divorţat fiindcă ea l-a înşelat. "Kris se schimbase un pic. Era mai rafinată. Slăbise, iar faţa ei era mai subţire", a povestit fotograful.

Kris Jenner a reuşit să creeze împreună cu fiicele sale un imperiu cu venitur de peste 70 de milioane de dolari din apariţii TV, modă şi publicitate.
Robert Kardashian a murit de cancer în 2003.

Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod