Splendoare în soare: Catrinel Menghia, ședință foto în costum de baie

Frumusețea naturală cu care a fost înzestrată Catrinel Menghia și experiența acumulată în modelling îi aduc româncei tot mai multe contracte. Ea a realizat o ședință foto pentru catalogul de costume de baie al companiei Venca. Vă avertizăm, urmează imagini superbe!
 

Catrinel Menghia a pozat pentru ediția din 2012 a catalogului de costume de baie a brandului spaniol Venga.

Compania cu sediul în Barcelona vinde prin poștă articole vestimentare de damă, de la haine și lenjerie, până la decorațiuni pentru casă, deservind clienți din 14 țări.

Top modelul român a impresionat recent cu o serie de imagini foarte reuşite, incluse în noul catalog lansat de Lise Charmel. Românca este încă din 2005 imaginea producătorului francez de lenjerie intimă.
De asemenea, ea a pozat și pentru designerul german Peter Hahn.



Născută pe 1 octombrie 1985, Catrinel Menghia a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din stadionul de la Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. A fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009.

Menghia a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani și a pozat pentru numeroase reviste celebre, printre care FHM şi Maxim.

De-a lungul carierei, ea a promovat brandurile Emporio Armani, I.D. Sarrieri, Bruno Manetti, Cotton si Triumph.

Recent, Catrinel Menghia a fost protagonista unor spoturi publicitare pentru Fiat 500 Abarth, primul intitulat "Seduction", care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, şi al doilea denumit "House Arrest", în care apare alături de actorul american Charlie Sheen.

Anul trecut, presa internaţională a relatat pe larg despre decizia manechinului român de a divorţa. După 6 ani de dragoste, Catrinel i-a spus adio soţului ei, impresarul Massimo Brambati, fost fotbalist. Se pare că de vină ar fi fost gelozia excesivă a italianului, dar şi faptul că manechinul îşi dorea extrem de mult un copil, spre deosebire de Massimo.

Cei doi s-au despărţit anul trecut, când Catrinel a decis să-şi părăsească soţul şi să se mute din apartamentul de 1,5 milioane de euro pe care îl aveau împreună în Milano, primit ca dar de nuntă de la tatăl fostului fotbalist.


Apropiaţii lor au declarat că principalul motiv de separare a fost gelozia extremă a italianului.


În această toamnă, Catrinel Menghia a devenit studentă la Filozofie, cu specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. Catrinel va urma o formă de învăţământ la distanţă, iar lecţiile se vor ţine pe internet.
Ieşeanca a fost a 14-a admisă pe listă, din 37 de înscrişi, cu media 8,16.

Catrinel Menghia (27 de ani) locuieşte în Italia şi în ultima perioadă cochetează şi cu actoria.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Noiembrie 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elisa pe 8 Feb 2013, 11:51
    natural vs sters

    O admir pe Catrinel pentru ca nu a apelat la artificii, insa nu confundati ideea de naturalete cu un aspect sters! Din punctul meu de vedere, desi Catrinel are trasaturi frumoase, tinde catre un look sters ( in defavoarea frumusetii sale) in numele naturaletii. Un bun exemplu de femeie care stie sa se puna in valoare si sa ramana naturala mi se pare Antonia Iacobescu.

    0
    0

  • mery pe 16 Nov 2012, 21:21
    are dreptate!

    Ioana are dreptate,de ex si Angelina Jolie este superba la fata,dar corpul il are urat...dar asta,ce vedeti frumos la ea?!La fel ca la cioara de Madalinea Ghenea,la fata arata bine dupa operatii de 10 mii de euro,dar la corp este desalata!

    1
    0

  • odine pe 16 Nov 2012, 13:14
    Catrinel

    Ioana as fi curioasa cum arati tu. si nu este stearsa, din contra nu este prelucrata absolut deloc si e naturala nu siliconata sau tratata ca multe "vedete".

    1
    1

  • Madalina pe 13 Nov 2012, 15:05
    faima dar degeaba

    sustin parerea Ioanei, este oribila la corp , la fata hai mai treaca mearga dar tot nu e reusita.

    2
    3

  • heba pe 13 Nov 2012, 10:29
    pt. ioana

    daca si asta ti se pare stearsa ma intreb ce inseamna pentru tine o femeie frumoasa... eu zic ca e superba!

    4
    2

  • anamihaita pe 13 Nov 2012, 03:56
    catrinel menghia

    stii tu Ioana..."vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii."..

    4
    2

  • ioana pe 12 Nov 2012, 23:45
    ...

    nu stiu ce vad frumos la ea,mi se pare stearsa si asa cu fotoshop,in realitate cred ca este si mai stearsa la fatza,iar corpul nu are nici o forma speciala!

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod