Splendoare în bikini: Soția lui Chris Hemsworth e dependentă de fitness. Și se vede!

La 42 de ani, Elsa Pataky arată grozav. Ea și-a etalat silueta perfectă într-o ședință foto și a spus că nu poate sta mai mult de două săptămâni fără să facă mișcare.

Chris Hemsworth s-a remarcat în "Thor" și în câteva alte producții de succes cu musculatura lui bine dezvoltată, dar acum e rândul soției lui să iasă în evidență. Elsa Pataky și-a etalat silueta fără cusur pozând pentru ediția britanică a revistei Women’s Health, pentru care a vorbit despre pasiunea sa pentru fitness.

"Nu pot să trăiesc mai mult de două săptămâni fără să mă antrenez - devin foarte nervoasă și energia mea începe să scadă. E minunat când începi să faci mișcare, iar corpul se schimbă și îți atingi obiectivele", a spus actrița născută la Madrid.

Vedeta are trei copii cu Chris, cu care este căsătorită de opt ani - fiica, India Rose, în vârstă de șase ani, și gemenii Tristan și Sasha, în vârstă de patru ani.

Elsa admite că este destul de solicitant să aibă grijă în fiecare zi de cei mici și că uneori uită să și mănânce. "Din cauza copiilor și a iureșului din fiecare dimineață, ajungi să nu mănânci nimic - trebuie să le iei lucrurile, hainele și tot. Iar Chris îmi spune: <<Postești>>, iar eu îi spun: <<Ba nu>> și apoi îmi dau seama că e ora 12.00: <<Oau, n-am mâncat nimic!>>", a povestit ea.

Elsa Pataky a mai spus că, deși este atentă la ceea ce mănâncă, un lucru nu vrea să încerce, anume orice formă de dietă.
"Urăsc extremele în orice, așa că îmi place mereu să rămân la mijloc. Am învățat multe despre macrobiotice, dar am nevoie și de alte lucruri. Trebuie să afli ce îi face rău corpului tău și ce e bun pentru el... Pentru o vreme, toată lumea zicea că renunță la carbohidrați, ceea ce eu cred că este o mare greșeală", a explicat ea.

Pasiunea Elsei pentru fitness și un stil de viață sănătos a condus la colaborarea sa cu soțul ei, Chris, pentru a dezvolta aplicația lor de lifestyle, Centr.
"Motivul pentru care am creat acest program a fost să ajungem împreună toți oamenii care cred că sunt foarte buni la fitness, nutriție și mindfulness. Cred că aceste trei lucruri sunt foarte importante pentru a păstra sănătatea și fericire. Chris m-a sprijinit, dar am avrut să facă și el parte din asta", a spus actrița.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod