Soţia lui Will Smith recunoaşte: Nu ar înşela, dar uneori este tentată

Jada Pinkett Smith a mărturisit într-o emisiune că nu ar călca niciodată strâmb în căsnicie, deşi se mai întâmplă să râvnească la bărbaţi atractivi.

Căsătorită cu unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lume, Jada Smith recunoaşte că mai are şi ea momentele sale de "rătăcire". Dar totul se rezumă la gânduri şi la privit, atâta tot, pentru că soţul ei ştie că nu l-ar înşela vreodată, asigură actriţa.

Invitată în emisiunea "Today", transmisă de postul american de televiziune NBC, Jada Pinkett Smith a admis că i se întâmplă des să o apuce nişte fiori când se află în preajma unui bărbat atractiv.

"Jada cea bună spune: <<Pac, pac, eşti măritată, OK, acum trebuie să termini cu asta>>. Dar Jada cea rea vine şi zice: <<Oau, procrează, procrează>>", a spus ea, spre deliciul gazdelor sale.

Vedeta a explicat de ce nu a dat însă curs tentaţiilor: "După ce ai fost cu cineva timp de 20 de ani, credeţi că mai e loc pentru gelozie? El ştie că m-a încuiat cu lacătul."

În timpul emisiunii, soţia lui Will Smith nu a ezitat să laude aspectul fizic al colegilor săi de distribuţie din filmul "Magic Mike XXL" Channing Tatum şi Joe Manganiello.
"Să vă spun ceva, îmi plac amândoi, pentru că sunt diferiţi... sunt altfel, e variettate. Şi ne place varietatea", a glumit ea, având grijă totuşi să strecoare un compliment şi pentru soţul ei, despre care a spus că e "tare arătos".

Actriţa nu este la prima confesiune amuzantă despre căsnicia sa cu Will Smith. Ea a făcut o glumă asemănătoare în show-ul lui Howard Stern, căruia i-a mărturisit că ea şi soţul său au un mariaj deschis. "Ar trebui să încerci şi tu", i-a recomandat vedeta celebrului realizator de radio.
"Doar pentru că soţul tău este atras de altă femeie nu înseamnă neapărat că te va părăsi", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod