S.O.S., vine Alin Rosu!

Din data de 5 aprilie, reincepe emisiunea "SOS - Salvati-mi casa". O abordare cu totul noua, de la desfasurator si pana la prezentator.

Din data de 5 aprilie, reincepe emisiunea "SOS - Salvati-mi casa". O abordare cu totul noua, de la desfasurator si pana la prezentator.

In postura de gazda a acestei emisiuni, se gaseste Alin Rosu. Absolvent al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia engleza-italiana, Alin Rosu nu este un incepator in ceea ce priveste televiziunea.

A filmat cateva spoturi publicitare, a fost asistent-prezentator la "Surprize, surprize" si "Vreau sa fiu mare vedeta", a defilat in cadrul unor prezentari de moda pentru Leonard Paris, Farm's, Catinca Roman si Escape, a prezentat emisiunea "Bucataria vesela" de la Antena 1 si a interpretat rolul principal in videoclipul "Frumoasa mea", de Marcel Pavel.

Pentru a afla mai multe despre proiectul in care este implicat acum, am decis sa-i luam un interviu.

Cum ai ajuns in postura de a prezenta emisiunea "SOS - Salvati-mi casa"?

Exact asa cum ajunge oricine sa prezinte o emisiune de acest gen.

Se face un casting si se alege personajul cel mai potrivit.

Stiu ca ai ceva experienta in televiziune. In ce consta ea?

Experienta in televiziune ajuta atat timp cat iti doresti sa "te alegi" cu ceva din ea. Da, am avut mai multe colaborari cu diverse case de productie pentru realizarea unor spoturi tv, am interpretat unul dintre rolurile principale in serialul de televiziune "Fast-food", un serial de comedie, si am lucrat la o emisiune de la Antena 1, "Vreau sa fiu mare vedeta".

Cu ce vine nou acest nou format?

Acest format vine cu un nou prezentator, in primul rand. Glumesc... Este ceva mai complex, cautam povesti de viata ale unor oameni, imbinam cazul social cu ideea de amenajare.


Evident, accentul ramane pe amenajare, insa in acest nou sezon vorbim despre un "complice" care suna la redactie si doreste sa faca o surpriza cuiva drag cu o poveste de viata impresionanta. Sunt oameni obisnuiti, cu bucurii si nefericiri in viata, oameni care merita cu adevarat sa li se faca o asemenea surpriza - amenajarea camerei in care isi petrec cel mai mult timp.

Exista o idee pe care se merge la fiecare proiect, exista diversitate - sunt trei designeri (Cristina Joia, Anca Dinca si Mihai Geleletu) care isi pun imaginatia in joc si mereu ies lucruri absolut minunate.

Aspectul cel mai important: cu totii formam o echipa si ne implicam foarte tare in ceea facem. Fiecare efort merita pentru reactia pe care o are cel "surprins" in momentul in care ajunge acasa si isi vede visul devenit realitate.
Sunt oameni carora li se citeste bucuria in ochi si asta merita orice sacrificiu. Este o multumire sufleteasca enorma pentru noi toti.

Cu cine lucrezi la acest proiect?

Lucrez cu niste profesionisti si acesta este un mare avantaj. Echipa de pe sticla este formata din trei designeri si trei meseriasi. Fiecare designer are stilul sau aparte, ceea ce inseamna ca avem parte de o mare diversitate de la o amenajare la alta.

In fiecare emisie apare cate un designer care conduce proiectul si vine cu ideile, meseriasii pun in aplicare ideile sale si cu totii lucram pentru a indeplini un vis. Lucrez si eu, lucreaza si designerul, lucram cu totii... suntem o echipa foarte bine sudata si asta este lucrul care imi place cel mai tare.

Cum sunt alese familiile participante?

Oricine vrea sa faca o surpriza cuiva drag care are o poveste de viata interesanta poate suna la emisiune sau poate trimite un mail, deci sansele sunt egale pentru toti.

 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FAUR NATALIA pe 24 Feb 2012, 14:17
    casa parintilor mei

    buna .ma numesc natalia si vreau sa fac o surpriza parintilor mei ,avem o casa in sibiu in functie de 50 m si as dori sa intreb cat mar costa aceasta surpriza avem 2 camere si o bucatarie. nr tel0742698502 astept raspunsul vostru ,multumesc pa pa

    0
    0

  • LUMINITA pe 24 Sep 2010, 15:41
    PENTRU SCHIMBARE

    As dori sa stiu ce culori sunt in voga , pentru un apartament mediu, un livind de 16 m.p. si ce ar trebui sa predomine pentru un dormitor de 10 m.p., astfel incat sa para spatiul mai aerisit, in ciuda faptului ca sunt conditii de bloc. Un sincer multumesc!

    0
    0

  • rosu alin pe 29 Aug 2010, 02:54
    dormitoru meu

    mult succes in noua editie. vroiam sa zic ca si pe mine ma cheama rosu alin

    0
    0

  • alexandra pe 5 Apr 2009, 12:15
    camerutzza mea

    camerutzza mea este "OK" nu-mi trebuie Amenajarile voastre deoarece le am facute de mine dar totusi urmaresc emisiunea voastra , Alexandra pot spune ca sunt pasionata de tine si te respect pentru mintea si imaginatia ta !

    0
    0

  • simona pe 29 Sep 2008, 11:09
    camera mea

    asi vrea sa intreb care ar fi pretul amenajarii unei camere? va rog daca puteti sa-mi spuneti cat mai curand.multumesc.

    0
    0

  • TURMAC OLIMPIA ELENA pe 12 Iul 2008, 18:48
    camera mea

    As vrea sa va intreb si eu care ar fi pretul amenajarii unei camere .?Va rog daca puteti sa-mi spuneti. Multumesc,

    0
    0

  • maria pe 4 Mai 2008, 11:16
    sos

    pretul pentru a-mi face camera

    0
    0

  • elena pe 3 Mai 2008, 16:53
    dormitorul copiilor

    CE sa va spun,tot ce faceti e uimitor As dori sa redecorez si eu camera copiilor,mai ales ca noi locuim cu chirie intr-o casa nationalizata,unde peretii sunt greu de zugravit iar camerele foarte inalte.Ne ajutati si pe noi,draga echipa sos? E lena-BZ

    0
    0

  • figaro pe 13 Apr 2008, 02:35
    sos

    dragelor, dragilor...dak aveti astfel de cazuri sociale, emotionante cu persoane deosebite care sa merite un astfel de cadou din partea voastra, nu scrieti aici, pe eva.ro ci pe www.soscasa.ro. aveti un link...un formular si acolo trebuie sa va adresati pentru a ajunge la firma de productie. si da, alin este un baiat extraordinar si va va convinge el. uitati-va pe PRIMA TV in fiecare sambata de la orele 15.30 sau in reluare duminica de la 10.30. tineti-i pumnii atat lui alin cat si copegilor lui din fat acamerei dar si din spatele ei

    0
    0

  • mirela pe 6 Apr 2008, 19:23
    debara in dormitor

    Frumos,faceti ceva extraordinar ,sunteti tineri, cu idei,aveti multa imaginatie,va astept si la mine sa ma scapati de sifonierele din dormitor ...ajutor ! nu mai am aer...surpriza ar fi pt.sotul meu Bradut ...o sa va spun de ce......Colosala..............ar fi o bucurie imensa.. ...pe curand ...Mirela

    0
    0

  • Stela pe 6 Apr 2008, 12:43
    Salvati-mi casa

    Ce bine ca reveniti !!! Pentru ca avem nevoie de idei noi si usor de realizat. Dar am si pentru voi o poveste frumoasa la o casa cu gradina si doi caini. Succes deplin.

    0
    0

  • alina pe 5 Apr 2008, 17:17
    atunci sa fie cu surprize

    buna ma bucur sa aud ca aceasta emisiune revine, e una dintre f putinele formate care merita atentia noastra astept cu nerabdare un nr de tel sau o adresa de e-mail ptr a putea contacta personajele principale am o surpriza de facut cuiva f drag multumesc

    0
    0

  • Murgu Maria pe 5 Apr 2008, 13:23
    O casa din lemn poate fi modificata?

    Buna ziua, De cativa ani m-am mutat la o casa de vacanta care este din lemn dar care nu este destul de functionala pentru a locui in permanenta. Cel mai mult imi lipseste un dresing si posibilitatea de a-mi pastra florile si peste iarna (cele de interior, desigur). Faptul ca sunt cardiaca cu recomandrea de a fi operata pe cord deschis cu inlocuire de valve(mitrala si aortica), ma facut sa aleg sa stau la tara unde sunt scutita de mediul poluat si de stesul urban. Ma intreb daca se pot face modificari la aceasta casa de vacanta daca ea este din lemn de brad, atat cat sa fie mai utila.Multumesc pt. intelegere!.

    0
    0

  • elena nistor pe 5 Apr 2008, 11:24
    casa mea

    sa vina si la mine sa-mi salveze casa

    0
    0

  • otilia para pe 5 Apr 2008, 09:35
    Vreau sa fac o surpriza placuta fiului meu!

    In luna mai 2008 fiul meu va implini 18 ani! Doresc sa-i fac o surpriza placuta, mai ales ca este un baiat deosebit! Ii place extrem de mult sa filmeze, sa realizeze filme inedite! Cred ca ar merita atentia dvs.! Va multumesc si va astept! Otilia Para-braila

    0
    0

  • cami pe 5 Apr 2008, 09:28
    da, vine emisinea dupa rosu ..

    vreau o adresa de e-mail/redactie. multumesc ! cami/constanta

    0
    0

  • Carmen Tica pe 5 Apr 2008, 08:45
    Vine Alin Rosu

    O sa urmaresc aceste emisiuni cu interes. Si editiile trecute le-am urmarit cu placere si sunt sigura ca Alin si echipa sa vor sa se autodepaseasca . Carmen

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod