Sore, criticată pe Facebook pentru o poză cu bebeluşul ei

Imaginea cu fetiţa sa, pe care Sore a publicat-o pe pagina ei de Facebook, a provocat o reacţie maliţioasă.
Sore Mihalache este foarte fericită de când a devenit mamă. Ea se bucură în fiecare zi de noul ei rol şi de minunea din viaţa sa, Erin, pe care a aşteptat-o cu nerăbdare şi pe care acum nu conteneşte să o pozeze în tot felul de ipostaze.

Cea mai recentă imagine cu bebeluşul vedetei a primit însă nu numai mesaje de felicitare, ci şi un comentariu maliţios. Sore s-a pozat în lift, în timp ce îşi ţinea pe un braţ fetiţa, iar cu cealaltă mână ţinea telefonul cu care a făcut selfie-ul, folosindu-se de oglinda ascensorului.
Cineva i-a transmis că îşi expune copilul la radiaţii. "Telefon mobil la capul unui bebeluș și mai ales în lift, unde radiația este și mai mare?! Sore, nu ți se potrivește...", i-a scris Irina W.

Mesajul a fost imediat contestat de admiratorii vedetei, care i-au recomandat Irinei să-şi vadă de treaba ei. Aceasta a insistat însă că ştie despre ce scrie: "Când ați citit ultima dată un studiu științific (nu facebook și altele de genul ăsta)? Toate studiile nu exclud riscurile radiațiilor, mai ales la copii.
Ca să nu mai vorbim de un bebeluș de o lună, care are încă țesuturile craniului nefinalizate!".


Replica artistei a venit imediat. "Să ştiţi că radiaţiile sunt peste tot, în orice spaţiu la orice oră. Nu numai atunci când ai un telefon fizic în mană", a răspuns Sore.

Alte persoane s-au mirat că bebeluşul nu purta căciuliţă. "N-o mai ţine cu capul gol, că răceşte", a sfătuit-o Leontina T.

Cântăreaţa a născut prin cezariană, la 25 martie, la un spital privat din Bucureşti.
Micuţa Erin a avut 3 kilograme la naştere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod