Soluția lui Robbie Williams pentru un look perfect în carantină: Îl tunde soția

Robbie Williams nu rămâne neîngrijit în perioada de izolare. Soția lui, Ayda Field, manevrează fără greș mașina de tuns.

Milioane de bărbați din toată lumea caută o soluție pentru a se tunde când frizeriile sunt închise, dar Robbie Williams nu-și bate capul cu o asemenea problemă.

Starul are toată încrederea în soția lui: de voie, de nevoie, el se bazează pe Ayda Field care îl tunde cu mașina electrică în perioada de izolare impusă de pandemia de COVID-19. Și se pare că soluția de avarie poate fi una pe termen lung, fiidcă actrița în vârstă de 40 de ani se descurcă foarte bine, ca un angajat al unui salon.

Într-o înregistrare postată pe Instagram, Ayda poate fi văzută cum îl tunde scurt pe Robbie. Cu o șapcă de baseball pe cap, ea râde spre camera video în timp ce stă în spatele soțului. "Cel mai nou joc de încredere!", a scris ea lângă filmulețul postat.

Robbie și Ayda și-au distrat constant fanii în timpul izolării la domiciliu.

Cu o cască cu zale pe cap, artistul și-a dovedit talentul de actor recitând în stil shakespearian versurile hitului său din 2012 "Candy". Ayda l-a filmat și a postat înregistrarea luni, numindu-l "Sir Rob" și dezvăluind că acesta a adoptat costumația unui luptător medieval după ce cu o seară înainte a urmărit filmul "Gladiatorul".

"Candy" a fost piesa de succes a celui de-al nouălea album de studio, intitulat "Take the Crown", pe care Robbie l-a lansat în 2012, notează Daily Mail.

Artistul în vârstă de 46 de ani a dezvăluit recent că este a fost convins că a avut simptomele infecției cu noul coronavirus în timp ce a stat trei săptămâni în autoizolare, departe de soție și de copii.

El a povestit că se simțea letargic, obosit și greoi în timp ce locuia într-un apartament închiriat din rețeaua Airbnb, situat în apropierea casei familiei din Los Angeles.

Ayda și cei patru copii au stat acasă, iar Robbie a rămas în izolare pentru a nu le transmite coronavirusul în cazul în care ar fi fost bolnav.

"Eram în carantină într-un Airbnb din apropierea casei familiei și am început să-mi fac griji că mi se terminau mâncarea și medicamentele (...) au fost câteva zile destul de grele. Apoi am început să simt cum corpul meu devenea letargic, obosit și greoi și m-am convins că am coronavirus"
, a povestit starul pentru The Sun.

Williams a spus că simptomele au dispărut repede, însă a continuat să stea timp de trei săptămâni la distanță de familie înainte de a se întoarce acasă.

Cântărețul e obișnuit să petreacă mult timp închis în casă.
El a dezvăluit anul trecut pentru The Sun că între 2006 şi 2009 nu a reuşit să-şi stăpânească teama de a fi singur în public.

Robbie a spus că era incapabil să muncească şi să-şi părăsească sufrageria și că mintea îi dicta să nu plece nicăieri. "Corpul şi mintea îmi spuneau că nu ar trebui să merg nicăieri, că nu pot face nimic. Îmi spuneau să aştept, aşa că am stat şi am aşteptat. Am suferit de agorafobie între 2006 şi 2009. În anii ăia am purtat un caftan de caşmir, am mâncat chipsuri, mi-am lăsat barba să crească şi am stat în casă", a mărturisit el.

"Îmi amintesc că mi-au oferit 15 milioane de lire sterline să preiau de la Simon Cowell rolul din «American Idol», şi un concert în State, dar am refuzat pentru că nu părăseam canapeaua la momentul acela.
Nu puteam"
, a mai spus cântărețul.

După sesiuni de terapie, Williams a revenit în 2009 şi crede acum că reuniunea cu Take That a jucat un rol în recuperarea lui. "Nu a fost un proces uşor. Era ca şi cum am avut un accident de maşină şi învăţam să merg din nou. Dacă nu era Take That şi reîntâlnirea cu ei, nu ştiu dacă aş fi revenit în vreun fel. Puteam să mă ascund după băieţii mei. M-au ajutat foarte mult."

Citește și: George Clooney, un tată generos: Starul a cheltuit o avere pentru o casă în care să se joace copiii lui



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod