Sofia Vergara, secretul frumuseții la 42 de ani: "Nu muncesc, nu mănânc prăjituri"

Sofia Vergara a pozat pentru revista Shape şi a dezvăluit ce face pentru a fi în formă


În cele din urmă, actriţa şi-a dat seama că nu are încotro şi trebuie să muncească pentru a-şi menţine formele frumoase. Ea a folosit un aparat special, Megaformer, cu ajutorul căruia face exerciţii bazate pe Pilates, dar specializate, pentru că are probleme cu genunchii. "De când era tânără nu puteam să fac efort ca toată lumea. Nu puteam să alerg sau să fac exerciţii care puneau presiune pe genunchi.

Dar cu acest aparat am reuşit să-mi dau seama ce exerciţii sunt potrivite pentru mine. Nu mă atrag toate, dar îmi place cum se modelează corpul după ce le fac", a mărturisit Sofia Vergara.

Am făcut 40 de ani şi am început să văd celulita peste tot. Am citit mult despre cum se opreşte metabolismul când înaintezi în vârstă. Ştiam că e momentul să fac ceva, aşa că m-am pus pe treabăSofia Vergara
Cea mai mare a actriţei a fost să nu ia în greutate, mai cu seamă că ea este gurmandă şi nu rezistă la tentaţia dulciurilor.
Dar după ce a văzut că munca aduce rezultate, ea regretă că nu a început mai devreme acest stil de viaţă activ: "Mi-aş dori să fi lucrat mai mult când eram tânără şi să fi privit la fel de serios treaba asta ca acum", a recunoscut ea.

Dar cu un motto bun, pe care îl respectă cu sfinţenie, Sofia Vergara a reuşit să topească repede anii în care s-a complăcut în pasivitate. "Nu munceşti, nu primeşti prăjituri", îşi spune ea de fiecare dată când îi dă prin cap că ar fi bine să lenevească puţin.
Şi de fiecare dată când se abate de la reguli şi îşi permite un exces alimentar, are grijă să plătească cu vârf şi îndesat: "Când sunt indulgentă exersez mai mult a doua zi", a mărturisit actriţa.

Sofia Vergara a adoptat un regim alimentar sănătos după ce s-a mutat la Los Angeles, în 2005, scrie ziarul britanic Daily Mail. Din punctul său de vedere, un astfel de stil de viaţă nu este foarte complicat: "Mănâncă legume şi stai departe de mâncarea procesată".
Uşor de zis, dar uneori greu de făcut, pentru că şi ea recunoaşte că uneori mai "scapă" câte un hamburger pe platoul de filmare. Sau dulciurile cărora nu le poate rezista. Dar important e că ştie ce are de făcut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod