Sofia Vergara la 41 de ani, într-un costum de baie care ridică temperatura

Niciodată nu e ușor de purtat un costum de baie care îți dezvăluie aproape tot corpul. Dar pentru Sofia Vergara asta nu e o problemă, nici măcar la 41 de ani.
Vedeta a făcut impresie pe o plajă din Grecia, într-un costum de baie foarte sexy care îi punea în valoare corpul impecabil. 
 
Costumul de baie negru, dintr-o singură piesă, cu multe a făcut senzaţie pe plaja de pe o insulă din grecia. Sofia Vergara arăta cu zece ani mai tânără, iar corpul ei, nici prea slab, nici prea generos în forme, a atras toate privirile. 

În zona bustului şi a buricului costumul avea câte un buton auriu, iar forma foarte decupată din zona şoldurilor lăsa la vedere trupul perfect al vedetei. 
 
 

Când s-a plictisit de stat la soare, Sofia a purtat şi o fustă lungă, neagră, care îi completa de minune ţinuta de plajă.
 
 
 

Vedeta în vârstă de 41 de ani a sosit vineri în Grecia. "Suntem în drum spre Grecia pentru a îmbina munca şi plăcerea", a declarat ea. Duminică, se pare că ea a avut parte doar de plăcere, bucurându-se de soare, mare şi de nisip împreună cu logodnicul ei, milionarul Nick Loeb, în vârstă de 38 de ani, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

Cei doi sunt foarte fericiţi şi au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se sărutau pe plajă.

Sofia Vergara şi omul de afaceri Nick Loeb sunt împreună din 2010 şi se pregătesc pentru momentul căsătoriei. Ei s-au logodit în iunie anul trecut, în timpul unei vacanţe romantice petrecute în Mexic, unde vedeta a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani.
 
 

Vergara a mai fost căsătorită între anii 1991 şi 1993 cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Mamă a unui băiat în vârstă de 20 de ani, Manolo, actriţa columbiană a anunţat la începutul acestui an că s-a supus unui tratament de îngheţare a ovulelor pentru a-şi menţine fertilitatea. "Îl am pe fiul meu, Manolo, aşa că pentru mine nu este o urgenţă să am un alt copil, ci pentru Nicky, el nu are copii. Am vrut să folosesc avantajul ştiinţei. De ce nu?", a spus Sofia în aprilie, într-un interviu pentru ABC News.

În iulie, vedeta serialului "Modern Family" a depăşit-o pe starleta Kim Kardashian şi a devenit actriţa cel mai bine plătită din televiziunea americană, graţie veniturilor de 19 milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni. Rolul ei din serialul difuzat de postul ABC, pentru care a primit un premiu Emmy, dar şi veniturile aduse de o linie vestimentară, contractele de publicitate şi acţiunile pe care le deţine în compania Latin World Entertainment - despre care editorii revistei Forbes spun că va deveni un nou imperiu media, au propulsat-o pe prima poziţie în ierarhia veniturilor din televiziunea americană.

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, ea s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "Modern Family" a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy.


Foto: Hepta / Daily Mail
16 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod