Sofia Vergara are cu ce se mândri: Cum arată fiul de 19 ani al vedetei

Manolo a însoțit-o pe mama lui la petrecerea organizată după premieră

 

"I-am oferit anterior partenerei mele posibilitatea de a renunţa la orice responsabilitate parentală sau financiară, dar şi oportunitatea de a se implica în viitorul copiilor, în cazul în care se va răzgândi", a explicat el într-un comunicat, precizând că ia foarte în serios această răspundere şi obiligaţie de a fi părinte. "Când un bărbat îşi doreşte să devină tată şi nu are de gând sî impună vreo obligaţie celeilalte părţi, ar trebui să primească dreptul cuvenit", a adăugat fostul logodnic al vedetei.

Vedeta columbiană a negat că ar intenţiona să distrugă embrionii, dar, pe de altă parte, a precizat că nu intenţionează să aibă copii cu fostul ei logodnic. Săptămâna trecută, Sofia Vergara şi-a înştiinţat avocatul că planul ei este de a păstra embrionii congelaţi pe termen nedeterminat.  

Sofia Vergara a devenit celebră la nivel mondial graţie rolului Gloria Delgado din serialul de comedie "O familie modernă/ Modern Family" şi este și în prezent actriţa de televiziune cel mai bine plătită din lume, potrivit revistei Forbes.

Se pare că prezența ei în "Modern Family", care durează de zece ani, se apropie de final, scrie Daily Mail.

Cei doi realizatori ai serialului, Christopher Lloyd și Steven Levitan, au anunțat că acesta va fi ultimul sezon al producției, dar au adăugat că există negocieri pentru realizarea unui spinoff. Primul episod al sezonului 10 a fost difuzat săptămâna trecută de ABC.

Rolul Gloriei Delgado-Pritchett i-a adus Sofiei Vergara statutul de cel mai bine plătită actriță din televiziune în ultimii șase ani. Ea a câștigat 41,5 milioane de dolari în anul fiscal  2016-2017, cu aproape 15,5 milioane de dolari mai mult decât cel mai bine plătită actriță dintr-un film, Emma Stone, pentru rolul din musicalul "La La Land".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod