Smiley şi Pavel Bartoş au adus distracţia la PRO FM!

Smiley şi Pavel Bartoş, cel mai iubit cuplu de prezentatori din România, au fost în dimineaţa aceasta invitaţii lui Greeg şi ai lui Andrei Gheorghe în matinalul de la PRO FM.
Plini de energie, voie bună şi cu zâmbetul pe buze, cei doi artişti au fost entuziasmați şi pregătiţi să intre în direct cu ascultătorii PRO FM şi să răspundă întrebărilor venite din partea celor doi DJ.

Smiley şi Pavel s-au ţinut de glume, au adus distracţia în studioul radioului şi au făcut fericit un ascultător PRO FM, care a câştigat un premiu. Au vorbit despre teatru şi muzică, dar şi despre juraţii de la Românii au talent, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis.
Smiley a fost provocat să-i descrie pe fiecare dintre cei patru în câte un cuvânt, însă cântăreţul a preferat să folosească mai multe voci şi sunete care să-i caracterizeze pe aceştia. Momentul a fost unul savuros şi plin de amuzament.

Pavel, întrebat de unde a primit porecla de Sexy Pavel Bartoş, a recunoscut cu zâmbetul pe buze că este numai vina lui Smiley, dar că se simte foarte confortabil cu ea şi îi place această ipostază. Au povestit despre proiectele în care sunt implicaţi, au făcut glume, au cântat, iar în momentul în care au fost lăudaţi pentru prestaţia lor de la Românii au talent, cei doi au răspuns la unison: Facem ce ne place.

Cei doi sunt plini de vervă, sunt fericiţi că reuşesc să aducă zâmbetul pe buze românilor şi că fac parte din echipa celui mai iubit show de televiziune din România.
Săptămâna aceasta, Smiley și Pavel Bartoș vor amuza telespectatorii în două ediții Românii au talent: vineri și duminică, în prima zi de Paște, de la 20:30, numai la PRO TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod