Smiley, gest emoţionant pentru un băieţel bolnav de cancer la creier

Acesta a scris singur unei fundaţii umanitare, cerând să fie ajutat pentru a-şi întâlni idolul, iar artistul i-a împlinit visul.

Tibi are 11 ani şi a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. Cea mai mare dorinţă a sa era să-l cunoască pe Smiley. El este fanul cântăreţului de când era mic, iar acasă are un adevărat altar cu fotografii ale artistului.

Tibi a scris unei fundaţii umanitare, întrebând dacă poate fi ajutat să-l întâlnească pe Smile, iar într-o zi, minunea s-a întâmplat: Smiley a venit să-l vadă, împlinindu-i cea mai mare dorinţă. Băieţelul a rămas fără cuvinte când l-a văzut în faţa lui pe idolul său.

Artistul a vorbit cu Tibi şi l-a învăţat chiar să bată la tobe, relatează wowbiz.ro.



Smiley i-a adus mai multe daruri: un tricou, o cană, o amuletă, un CD cu piesele lui şi un autograf, însă cel mai important a fost timpul petrecut în compania micului pacient.



"Pentru mine fiecare întâlnire cu copiii este foarte interesantă pentru că mie îmi place să-i ascult şi să văd lumea prin ochii lor. Discuţia cu el a fost foarte emoţionantă şi sper că lucrurile pe care le-am discutat cu el să rămână între noi şi să facă ceea ce i-am spus eu", a spus emoţionat Smiley.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod