Slash, divorț cu scandal: Chitaristul de la Guns N' Roses nu mai scapă de nevastă

Procesul de divorț se complică pentru Slash. Soția de care vrea să se despartă îl acuză că-și ascunde veniturile.

Celebrul chitarist încearcă să pună capăt mariajului său cu Perla Rerrara, însă lucrurile se complică. Muzicianul în vârstă de 53 de ani a fost nevoit să depună noi documente la instanța din Los Angeles, unde se judecă procesul său de divorț, după ce Ferrara (43 de ani) l-a acuzat că își ascunde veniturile, relatează TMZ.

Soția chitaristului de la Guns N' Roses susține că actuala iubită a acestuia, Meegan Hodges, ar ochestra o campanie de hărțuire la adresa sa și a copiilor după ce și-a înființat un cont fals pe o rețea de socializare.

În schimb, Slash a negat în instanță că a existat vreo acțiune de hărțuire la adresa copiilor și că, dimpotrivă, Perla a avut o astfel de activitate pe contul ei.

Totodată, artistul a explicat ar fi cercetat situația dacă Perla i-ar fi acceptat divorțul în condițiile pe care ei le agreaseră inițial.

Potrivit TMZ, disputa dintre Slash și soția lui a ajuns în faza în care fiecare se leagă de orice detaliu ca să demonstreze că are dreptate. Artistul, al cărui nume real este Saul Hudson, a arătat în instanță că Perla i-a cerut odată că cumpere un alt treilea set de tobe pentru unul dintre copiii lor, apoi a cumpărat încă un set pentru ea și i-a cerut să-i dea banii pentru acesta.
Ferrara a blocat divorțul din cauza neînțelegerii asupra banilor pentru tobe, a spus el.

Slash a mai spus că el și Perla conveniseră să nu-și mai vorbească direct, dar ea a încălcat înțelegerea, continuând să-l agaseze cu apeluri telefonice. Avocatul acesteia, Marty Singer, a replicat că deși Slasha a avut anul trecut venituri de peste 45 de milioane de dolari, el a ezitat să-i plătească acesteia 1.500 de dolari pe un set de tobe cumpărat pentru unul dintre copii.

Ferrara a povestit că fiul lor, membru al unei trupe, dorea să aibă un set de tobe la domiciliul mamei, unde el își petrece 90% din timp.
Un alt set de tobe se află în casa lui Slash, iar încă unul este în studioul unde lucrează artistul, dar acesta nu-i permite fiului său adolescent să le ia de acolo, așa că Perla Rerrara i-a cumpărat tobe, dar îi cere banii lui Slash, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod