Singură şi tot mai sexy: Gwen Stefani, o femeie senzaţională la 46 de ani

Gwen Stefani a fost în centrul atenţiei cu rochia L.A.M.B., brandul ei vestimentar


Cântăreaţa americană şi soţul ei, rockerul Gavin Rossdale, se află la doar un pas de finalizarea procedurii de divorţ, după ce au semnat de curând un acord în privinţa împărţirii bunurilor comune şi a custodiei celor trei copii ai cuplului.

Potrivit site-ului TMZ.com, cei doi artişti, care au depus actele de divorţ în luna august, vor împărţi custodia celor trei copii ai lor - Kingston, Zuma şi Apollo -, dar rockerul Gavin Rossdale, solistul trupei Bush, va petrece mai mult timp având grijă de copii în perioada imediat următoare, din cauza agendei de lucru foarte încărcate a soţiei sale.

Presa americană afirmă, de asemenea, că Gwen Stefani şi Gavin Rossdale, care nu au semnat un acord prenupţial, au ajuns la un acord în privinţa bunurilor comune acumulate în timpul căsniciei lor, iar judecătorul care se ocupă de acest caz va finaliza divorţul cuplului înainte de sfârşitul acestui an, relatează Mediafax.

În documentele depuse la tribunal la începutul lunii august, Gwen Stefani a invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, punând astfel capăt mariajului ei de 13 ani cu rockerul britanic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod