Singură şi tot mai sexy: Gwen Stefani, o femeie senzaţională la 46 de ani

Vedeta a avut o apariţie impresionantă în emisiunea „The Tonight Show“, confirmând că îi merge bine după divorţul de Gavin Rossdale.

Gwen Stefani a făcut impresie luni, la New York. Îmbrăcată într-o rochie neagră din piele, cântăreaţa arăta extraordinar şi era într-o formă perfectă, semn că divorţul nu a afectat-o deloc.

După ce a coborât din maşină, vedeta s-a îndreptat zâmbind spre studioul de televiziune în care era aşteptată de gazda show-ului, Jimmy Fallon. Gwen a asortat la rochia ei sexy, o creaţie L.A.M.B. (colecţia sa vestimentară), o pereche de pantofi negri Louboutin şi mai multe brăţări din argint, pe ambele mâini, notează ziarul britanic Daily Mail.

Cu părul blond pieptănat pe spate, artista a renunţat la obişnuitul ruj roşu aprins, preferând de această dată un roz pal şi desăvârşindu-şi machiajul cu un contur puternic şi rimel abundent.

Gwen Stefani a postat pe Instragram o fotografie din studiourile NBC, în care apare alături de fani.

"Salut", a scris ea, în mesajul în care i-a taguit pe Jimmy Fallon şi pe colegii săi din juriul emisiunii "The Voice", Adam Levine, Blake Shelton şi Pharrell Williams.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod