Sinead O'Connor nu s-a vindecat: Îl invită pe Russell Brand să facă sex cu ea!

Artista a avut câteva tentative de sinucidere. În 2015, a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută. Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.

De doi ani, Sinead O'Connor locuieşte la New Jersey, iar cel mai recent material video postat pe Facebook o arată epuizată, cu faţa scăldată în lacrimi. Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani acuză faptul că "nimeni nu-mi mai acordă atenţie".

"Copiii mei şi familia mea m-au vizitat la spital când eram internată la Terapie intensivă.

Au plecat înainte să mă trezesc şi de atunci nu i-am mai văzut niciodată. De ce-mi faceţi asta? Am nevoie de voi. Am nevoie de dragostea vosatră. Nu mai pot suporta ce mi se întâmplă", declara cântăreaţa acum doi ani.

Pentru Sinead O'Connor, care provine dintr-o familie cu mari probleme – o mamă depresivă şi un tată alcoolic, care o maltrata – muzica a reprezentat singura supapă de salvare. "De la Nothing Compares 2U" piesă-cult compusă de Prince, re-aranjată şi relansată de Sinead O'Connor în 1990 şi până la cel mai recent material video postat pe Facebook se întinde un deşert de disperare, notează Mediafax.

Născută pe 8 decembrie 1966, la Dublin, Sinead O'Connore este o cântăreaţă şi compozitoare irlandeză.
Cel mai de succes single al ei, "Nothing Compares 2 U", a fost compus de Prince. Artista irlandeză, cunoscută nu doar pentru calităţile ei interpretative, ci şi pentru declaraţiile sale polemice şi extravaganţei vestimentare, are în palmares numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei MTV Video Music Awards.

Acţiunile ei controversate i-au adus însă şi numeroase critici, în special în Statele Unite, notează News.ro. În 1990, mai multe posturi de radio au refuzat să îi difuzeze cântecele, după ce artista irlandeză nu a permis ca imnul naţional american să fie intonat în deschiderea unuia dintre concertele sale.

După ce a criticat cu vehemenţă Biserica Catolică din cauza felului în care aceasta a ascuns abuzurile sexuale comise de preoţi, artista irlandeză a fost din nou subiectul unui moment controversat, în 1992, după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul al II-lea în emisiunea "Saturday Night Live".
După acel gest care a şocat publicul american, cântăreaţa a spus: "Luptaţi împotriva duşmanului adevărat!".

Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale. Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu "o frică copleşitoare" şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2012, cântăreaţa şi-a anulat un întreg turneu, spunând că medicii i-au recomandat să se odihnească, după "o foarte serioasă cădere nervoasă".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod