Sinead O'Connor, declarație scandaloasă: „Nu mai vreau să-mi pierd timpul cu oamenii albi“

Sinead O'Connor se remarcă din nou printr-o declarație controversată


Nu este prima dată când cântăreaţa, care anul trecut şi-a schimbat, legal, numele în Magda Davitt, vorbeşte public despre religie. În 1992, ea a stârnit controverse după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul II în direct la un post de televiziune american.

Şapte ani mai târziu, ea a fost făcută preot al unei biserici independente din Lourdes. Biserica Catolică nu permite femeilor să devină preoţi și nu a recunoscut ceremonia.

Una dintre vocile marcante ale muzicii anilor '90, Sinead O'Connor a avut o viață agitată în ultima perioadă.

Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale. Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu "o frică copleşitoare" şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2015, Sinéad a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută.
Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.

În august 2017, vedeta a postat o înregistrare video tulburătoare, făcută într-un motel din New Jersey (Statele Unite), în care dezvăluia că vrea să-şi pună capăt zilelor. Ea a spus că a ajuns să aibă gânduri suicidale în ultimii ani de când trăieşte singură, dar a luptat ca să rămână în viaţă.

Sinead O'Connor a fost căsătorită de patru ori și are tot atâția copii cu bărbați diferiți.
Fosta vedetă a declarat anul trecut că mama sa era posedată și a abuzat-o sexual în copilărie.

În ultimii ani, O'Connor a preferat să nu se mai întoarcă în Irlanda natală, unde trăiesc copii ei, locuind în SUA. Fosta sa iubită și manager, Fachtna O'Ceallaigh, în vârstă de 70 de ani, a dat-o în judecată pentru defăimare și ruperea unui contract după ce O'Connor a publicat online o scrisoare deschisă în care o ataca, notează Daily Mail. Fachtna susține că artista a încheiat relația de afaceri fără niciun avertisment, provocându-i pierderi de 500.000 de dolari.
Ulterior, O'Connor și-a concediat avocatul și a decis să se reprezinte singură în acest proces, scrie ziarul citat.



Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod