Simona Simionescu - dincolo de Comunicare sta pasiunea pentru actorie

Pentru multe dintre noi acesta ar fi o viata la care indraznim cu timiditate sa visam cateodata. Simona Simionescu isi traieste visele de la varsta de 15 ani...

Pentru multe dintre noi acesta ar fi o viata la care indraznim cu timiditate sa visam cateodata. Simona Simionescu isi traieste visele de la varsta de 15 ani. O puteti recunoaste in reclame, in reviste si in seriale de televiziune. Ea era Miky, prietena lui Nicole Varlam in telenovela Lacrimi de iubire; acum joaca rolul unei tocilare in serialul Vointa de femeie difuzat de Kanal D.

"Am inceput cu modelingul si mai tarziu am trecut la film"

Are 25 de ani si este, poate greu de crezut, o prezenta placuta, lipsita de pretentiile obisnuite in lumea show bizz-ului autohton; ii place sa povesteasca, ii plac calatoriile, ii place muzica si „apropierea de arta in general". Este indragostita de geniul lui Gaudi si implicit de Barcelona. "Cand am vazut Sagrada Familia mi-au dat lacrimile, tremuram de emotie".

Si-a inceput viata profesionala la 15 ani cu modellingul dupa ce un bun prieten a gasit un anunt in ziar. Mai tarziu a trecut la film cu ajutorul relatiilor facute ca model.  "Cat am fost model la MRA am cunoscut o multime de oameni, mi-am facut prieteni. Asta m-a ajutat mult in timp". Apoi au inceput rolurile mici, in filme americane produse in Romania.

Intalnirea cu Simona a fost uluitoare. E genul de om pe care il vezi pentru prima data si totusi il cunosti de o viata, nu l-ai intalnit de mult si vrei sa afli noutatile... toate. Asa am aflat ca Simona este independenta de la varsta de 18 ani. "Tata a murit in urma cu ceva ani si, dupa asta, am simtit ca, intr-un fel sau altul, mi-ar fi mai bine singura. Eu si mama ne asemanam foarte mult, avem aceeasi zodie si parca nu aveam loc in aceeasi casa. Atunci am zis ca e mai bine sa plec. Daca ramaneam, relatia noastra risca sa se altereze, sa creeze tensiuni. M-am mutat  singura si relatia pe care o avem acum e mai frumoasa ca oricand. A acceptat greu plecarea mea, dar in final mi-a dat dreptate".

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claus pe 8 Apr 2010, 04:53
    lol

    isi traieste visul de la 15 ani ??? lol...o cunosc pe simona de la 12 -13 ..nu mai tin minte.....fiecare vis are un sacrificiu...si fiecare cariera ascunde ceva.......

    0
    0

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:14
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • maria pe 10 Dec 2009, 18:41
    modeling

    de mica imi doresc sa ajung sa ajung sa diu un model dar nu stiu cum mia spus foarte multa lume ca miar sta bine dar nu stiu cu sa fac va rog ajutatima si pe mine :XX:X:X:

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod