Simona Patruleasa: “Terapeutii copiilor cu autism fac minuni!”

Simona Patruleasa se implica activ in campania de strangere de foduri – “Schimba viitorul unui copil cu autism!”, initiata de Kanal D si Asociatia Invingem Autismul, in parteneriat cu Europa FM si Zorky Planet.
Prezentatoarea Stirilor Kanal D a marturisit ca este impresionata de lupta pe care copiii diagnosticati cu autism o duc zi de zi, pentru o viata frumoasa. La lansarea campaniei, ce a avut loc miercuri, 20 noiembrie, la sediul Asociatiei “Invingem Autismul”, Simona Patruleasa a avut ocazia sa-i cunoasca pe terapeutii copiilor, oameni care fac minuni cu acesti micuti. Munca lor se desfasoara zi de zi, pe parcursul a 8 ore si necesita rabdare, dedicare totala si foarte multe cunostinte de specialitate.

“Am fost impresionata de cata dragoste si daruire dau dovada terapeutii copiilor diagnosticati cu autism.
Sunt secunda cu secunda langa ei, in spatele lor, pregatiti sa le intinda o mana de ajutor, sa le corecteze gesturile stereotipe. La intalnirea in centrul Asociatiei <<Invingem autismul>> mi-am dat seama ca ei sunt eroii din spatele reusitelor acestor copii, iar fara dragostea si daruirea lor cei mici n-ar putea evolua. Terapia, in cazul copiilor diagnosticati cu autism, este esentiala, iar noi, prin campania <<Schimbă viitorul unui copil cu autism!>>, incercam sa le aratam tuturor romanilor cat de important este un simplu gest venit din partea lor“
, a spus Simona Patruleasa.

Trimitand un simplu SMS, viitorul acestor copii poate fi mai luminos, mai frumos.
Doneaza si tu 2 euro, prin SMS, la 8839 si schimba viitorul unui copil cu autism”, a spus Simona Patruleasa.
21 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod