Simona Halep, un model de modestie, eleganță şi discreție

Și iată că în această avalanșă de lipsă de repere apare, înălțată pe propria muncă, această fată din Constanța care o zdrobește pe Serena Williams pentru a nu-și trăda apoi onoarea și a pierde finala Turneului Campioanelor și un milion de dolari (cât ar fi putut lua în plus dacă-și trăda onoarea).

Simona Halep va rămâne sau nu va rămâne în istoria sportului mondial, căci e plin sportul mondial de campioni ubliabili, dar deja vine să umple unul dintre cele mai mari lipsuri ale societății românești: modelele.

Simona Halep este un model și e bine că ea este un model, căci totul este de învățat de aici: modestia, eleganța, discreția, rafinamentul, pasiunea pentru onestitate.
andrei-crciun
8 Noiembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucia_i86 pe 10 Nov 2014, 14:12
    E o mare campioana.

    Felicitari! Pe langa muncitoare, mai e si cinstita. Chiar e un model.

    0
    0

  • Eva pe 8 Nov 2014, 23:41
    super

    Intr-adevar Simona e un miracol pentru Romania, un miracol neasteptat, nechemat, nesperat. Pe unii ii incurca, pe altii ii descurca la minte. Asta inseamna ca voi, jurnalistii trebuie sa fiti mai selectivi si mai critici cand "scoateti in fata" toate adunaturile cu titluri de "vedete". Deja ne-am saturat de ele, nu credeti ca ar trebui sa faceti ceva in sensul asta??

    0
    0

  • kiki pe 8 Nov 2014, 11:02
    asta da,articol

    Va felicit pt acest articol,cu un minus pt atingerea politica,ce nu are ce cauta aici. Ar fi minunat daca tinerii ar citi,ar intelege,si ar urma acest exemplu RAR in peisajul romanesc plini de 'buruieni'

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod