Silviu Prigoană se însoară a şaptea oară. Dar nu cu Adriana!

După şase divorţuri, Prigoană vrea iar să se însoare. De data asta, Adriana Bahmuţeanu nu mai intră în planurile sale, fiind înlocuită de Mihaela Botezatu.

Prigoană a făcut din căsătorie un fel de hobby. Dar acelaşi lucru se poate spune şi despre pasiunea lui pentru divorţ. Lunga serie îl stil de telenovelă a certurilor şi împăcărilor dintre omul de afaceri şi Adriana Bahmuţeanu a făcut deliciul presei tabloide până când, de la al treilea divorţ, lumea s-a obişnuit cu această reţetă şi a început să privească aceste "vârfuri de tensiune" din relaţia lor care pe un spectacol normal. Cu timpul, scandalurile dintre Prigoană şi Bahmuţeanu s-au banalizat şi n-au mai oferit nimic nou.

Iar cei doi actori s-au oprit la al patrulea episod.

Silviu Prigoană se pregăteşte din nou de nuntă. De data asta, Adriana nu mai face parte din distribuţie; omul de afaceri îşi încearcă din nou norocul în dragoste cu a patra femeie din viaţa lui, Mihaela Botezatu.

Aceasta a dezvăluit că Prigoană i-a dăruit un inel de logodnă şi că au început să pună la punct detaliile pentru nuntă. Şi chiar mai mult decât atât, au şi planuri de viitor: cel puţin un copil! "Nu a fost o cerere în sine, ci am discutat despre familie la vreo trei-patru luni de la începutul relaţiei.
Ne dorim copii, măcar unul. Silviu ar vrea mai mulţi, vreo trei, dar vom vedea ce va vrea Dumnezeu. El îşi doreşte foarte mult o fetiţă. Încă nu am stabilit dată nunţii, lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. (...) Silviu mi-a făcut o mulţime de surprize. Cu o seară înainte de ziua mea am avut o masă rezervată la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Las Vegas, Bellagio, cu fântână dansatoare şi lumini, unde am ieşit toţi şi ne-am simţit foarte bine.
Luni am mers la un show, apoi am avut masă rezervată la un alt restaurant, unde am avut tort, mi-au cântat <<La mulţi ani>>, iar Silviu mi-a oferit un inel superb"
, a povestit Mihaela pentru revista Taifasuri.

Ea a povestit cum a curtat-o Prigoană şi cum a convins-o că în realitate nu este precum personajul care a devenit celebru prin subiectele de cancan de la televiziune.
"Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader la Bucureşti, voia să mi-o prezinte pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat. El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi pot să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, nu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu pentru că îl ştiam doar de la televizor", a povestit Mihaela.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Gina pe 27 Apr 2016, 20:16
  E adevărată zicala

  zicală pe care o ştim cu toţii: Unde nu-i cap, vai de picioare. Doar că la Prigonitul este... pe invers.

  0
  0

 • xyz pe 27 Apr 2016, 15:36
  ACEST

  Acest individ este bolnav mintal, la fel si "alesele" lui. Sa se ia de mina cu Borcea, mai ales ca sint ambii cit se poate de "indieni".

  0
  0

 • Gina pe 26 Apr 2016, 19:49
  Pentru Evanghelic

  Bre, evanghelistule. Vrei să crăpi? O.K. Du-te la Duzmnezeu sau la Dracu, tu decizi. Dar nu strica dispoziţia nimănui cu asemenea propuneri. La balamuc să mergi mai întâi

  1
  0

 • Evanghelic pe 26 Apr 2016, 18:17
  Speranta pentru tine

  Prietene drag, ai cunoscut tu dragostea lui Dumnezeu pentru tine? Stii tu cat de mult esti iubit de Dumnezeu? Dumnezeu a hotarat ca Insusi Fiul Sau, Isus Hristos, sa coboare pe pamant si sa moara pentru tine si pentru mine, ca sa fii salvat de la iad. El vrea sa te faca un copil al Sau... Vrei sa vii la El chiar azi? Vino, caci El te primeste cu drag! http://caleamantuirii.blogspot.ro/

  0
  1

 • Gina pe 26 Apr 2016, 12:13
  Şapte e cifră cu ghinion

  La Prigoană, e o goană, după însurat. Orice face, cum o drege iese doar kkt.Căci se pare, de-nsurare este PRIGONIT. S-o pricepe el la multe, dar nu la iubit. A făcut mare avere numai din gunoi. Asta esta-a lui vocaţie, e clar pt. noi, D-aia vede în femei doar simple pubele, unde-şi varsă-al său gunoi. Şi-aşa fug...vai de ele...

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod