Siluetă de milioane: Gisele Bundchen, supermodelul cu corp de femeie obișnuită

Vedeta în vârstă de 37 de ani a fost fotografiată în timp ce se relaxa la plajă în Costa Rica. Celebrul model se menține în formă, dar silueta sa nu se remarcă în mod spectaculos.

Ani la rând cel mai bine plătit model din lume, Gisele Bundchen reprezintă un paradox: fostul "înger" de la Victoria’s Secret nu are un corp perfect, aşa cum ar fi de aşteptat pentru cea care a dominat topul celor mai căutate supermodele. Talia sa dreaptă, fără şolduri pronunţate, conturează liniile unui corp obişnuit, cu care multe femei se pot mândri.

Vedeta are de partea ei vârsta. La 37 de ani, arată ireproşabil şi se menţine în formă. Dar pentru cel mai de succes supermodel, este atipic să prezinte ani la rând costume de baie fără să aibă un atu de bază în acest sector - forma de pară cu care multe modele şi de altfel multe femei obişnuite se pot lăuda.

Dar tocmai acesta e marele merit al vedetei, faptul că a atins succesul chiar şi fără acest avantaj important.

Când poartă ţinutele potrivite, supermodelul brazilian are grijă să mascheze talia dreaptă, dar în costum de baie nu mai e nimic de ascuns, aşa cum s-a întâmplat recent în Costa Rica, unde ea a petrecut la plajă câteva zile cu familia.

Gisele Bundchen şi Tom Brady (40 de ani) s-au relaxat la plajă, împreună cu cei trei copii, John, în vârstă de 10 ani, Benjamin, în vârstă de opt ani, şi fiica lor de cinci ani, Vivian.
Familia nu a stat la soare, ci a explorat o zonă stâncoasă a ţărmului. Cei doi părinţi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat de câteva ori în timp ce copii s-au zbenguit în voie. Gisele avea un costum de baie negru din două piese şi nu a renunţat la ochelarii de soare oversize cât a stat pe mal, iar soţul ei purta bermude verzi.

Jucătorul profesionist de fotbal american a profitat de ultimele zile de vacanţă înainte de începerea antrenamentelor echipei sale, New England Patriot, relatează Daily Mail.


Tom, care are un fiu, John, din relaţia cu fosta iubită, Bridget Moynahan, a vorbit recent despre căsnicia lui cu Gisele, spunând că nu şi-ar fi putut dori o parteneră mai bună în această viaţă. El a povestit că a cunoscut-o pe Gisele în 2006, în "circumstanţe interesante". Ei se întâlniseră de numai câteva săptămâni când a aflat că Moynahan este însărcinată cu fiul lor, dar Gisele a acceptat acest lucru, iar asta dovedeşte că ea e perfectă pentru el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod