Şi ei au dat-o în bară! Bărbaţi sexy de la Hollywood cu tunsori dezastruoase

Jared Leto şi Justin Timberlake au avut şi momente în care părul lor arăta groaznic. Vezi ce bărbaţi sexy de la Hollywood au avut tunsori dezastruoase!

Şi bărbaţii o dau în bară cu tunsorile sau coafurile pe care le adoptă. Pentru că unora le place foarte mult să-şi schimbe lookul şi să adopte mereu alte stiluri este inevitabil să nu apară greşelile care le taie din farmecul lor aparte. Aşa s-a întâmplat şi cu Justin Timberlake, pe care dacă ni-l amintim de pe vremea când cânta cu 'N Sync nu avea nicio treabă cu sex-simbolul din ziua de astăzi.

Dacă atunci avea o tunsoare dezastruoasă şi adopta coafuri care nu-l avantajau, în prezent Justin Timberlake poate să fie considerat un etalon al eleganţei, fiind mereu pus la punct.

Nici Jared Leto, solistul trupei 30 Seconds To Mars şi actor cunoscut, nu a avut mereu zile bune când a venit vorba despre părul său. Jared Leto este un maestru al schimbărilor şi adoră să afişeze tunsori noi în culori electrice. Chiar dacă de cele mai multe ori părul său arată impecabil, mai are şi momente când o dă în bară şi apare cu câte o tunsoare dezastruoasă.


Robert Pattinson, Joaquin Phoenix şi Bradley Cooper sunt alţi bărbaţi sexy de la Hollywood care au dat-o în bară cu tunsorile pe care le-au avut de-a lungul timpului:

1 din 8

Justin Timberlake

17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod