Și bogații stau la coadă: Bill Gates a așteptat la rând pentru un burger

Miliardarul în vârstă de 63 de ani a fost fotografiat stând la coadă în fața unui local fast food popular din Seattle.

Chiar dacă este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates a trebuit să stea la rând, ca orice muritor, pentru a cumpăra mâncare de la Dick's Drive-In din Seattle. Miliardarul a fost fotografiat în weekend, iar imaginea a devenit virală pe internet.

Îmbrăcat simplu, cu pantaloni gri petrol, un bluzon roșu închis cu minifermoar și cu pantrofi negri sport cu talpă albă, magnatul american, a cărui avere este estimată la 95,5 miliarde de dolari, aștepta duminică seară cu mâinile în buzunare, pe trotuar, să-i vină rândul la tejghea, unde angajații lucrau "la foc automat".



Potrivit Daily Mail, omul de afaceri a cumpărat un burger, cartofi prăjiți și un pahar mare de Coca Cola. Localul este foarte căutat pentru mâncarea bună și ieftină, iar Bill Gates a plătit în total 7,68 de dolari pentru meniul cumpărat - 3,40 dolari pentru un burger deluxe, 1,90 dolari pentru cartofi și 2,38 pentru băutura răcoritoare.

Fotografia realizată în cartierul Wallingford din Seattle a fost postată marți pe Facebook de un fost angajat al rețelei de socializare, Mike Galos.

"Când valorezi cam 100 de miliarde de dolari, faci cea mai mare donație din istoria lumii și stai la rând pentru un burger, cartofi prăjiți și o Coke la Dick's , ca noi toți...", a scris Galos, impresionat de modestia miliardarului.
"Așa se comportă adevărații oameni bogați, spre deosebire de cei care vor WC din aur la Casa Albă", a adăugat fostul angajat al Facebook, trimitera lui la Donald Trump fiind evidentă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 21 Ian 2019, 13:07
    ceeeee sa zic... :)))))

    pfff ce sa zic.. ;) a facut o jmekerie pt imagine.. ;) poi cand ai bani lui mai stai cu fraieri la coada.. ;) hai sa fim seriosi.. ;) k e cusuta cu ata alba.. ;) nu e vorba de barosaneala de aroganta.. ;) e pur si simplu presigiul pe care il ai si respectul.. ;) astea cu stat la coada sunt vraja marii pt botisti.. ;) si k sa vezi.. ;) ala cu camera era fix atunci acolo.. ;) sa ii faca poza frumos.. ;) hai ma lasati.. ;)

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod