Şi-a găsit şeful! Elle Macpherson şi-a forţat noul iubit să-şi schimbe ţinuta şi dieta


Fotogrtafia în care Elle Macpherson şi Wakefield se sărută a provocat rumoare în presa mondenă şi a şocat-o pe fosta soţie a doctorului


Carmel Wakefield, despre care se ştie că ar fi plecat din Statele Unite pentru a o vizita pe fiica sa, Imogen, care studiază peste hotare, nu a comentat încă. Fratele femeii, Finbar O'Donovan, a mărturisit însă pentru Daily Mail că aceasta a fost şocată când a aflat cu cine s-a combinat fostul ei bărbat.

O'Donovan a spus că doctorul şi Carmel, care mai au trei fii împreună - James (29 de ani), Samuel - 27 de ani şi Coren - 21 de ani, s-au despărţit în aprilie şi încă n-au deschis acţiune de divorţ: "Ea se simte un pic abandonată, fiindcă se părea că vor rămâne împreună imediat după ce s-au despărţit, ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni.

E încă foarte devreme după ce mariajul lor s-a terminat. S-au mutat în America după ce cariera lui ajunsese în ruine, iar sora mea a fost unul dintre cei mai mari susţinători ai lui."

Fosta nevastă a lui Wakefield n-o duce, însă, rău. Medic calificat, ea produce pe Youtube propriile clipuri despre problemele părinţilor cu copii autişti, realizează o emisiune la un post de radio local, stăpâneşte diferite tipuri de pronunţie cu accent (irlandez, francez, spaniol, african şi arab exotic) şi îşi oferă serviciile de înregistrare de voce. Totodată, Carmel deţine cel puţin o proprietate imobiliară valoroasă.

Andrew Wakefield este un fost medic şi cercetător controversat care a declanşat ampla mişcare antivaccin, susţinând cu studii discreditate că vaccinul împotriva rujeolei provoacă autism.
El şi-a pierdut dreptul de practică în Marea Britanie în anul 2000, iar acum călătoreşte în Statele Unite pentru a-şi propaga convingerile controversate, relatează Daily Mail.

Născut în Austin, Texas, Wakefield a susţinut că injectarea cu o formă "moartă" a virusului rujeolei prin vaccinare provoacă afecţiuni ale ţesutului intestinal şi conduce la boli grave. El a publicat în 1998 un articol care îi explica teoria, iar apoi rata vaccinărilor a scăzut în Marea Britanie de la 80 la 70%. Fenomenul a fost înregistrat şi în Statele Unite.

În 2004 s-a demonstrat că teoria lui Wakefield era fundamentată pe dovezi false şi a fost retractată de publicaţia ştiinţifică The Lancet în 2010, iar medicul a primit interdicţia de a mai practica medicina în Marea Britanie.
El s-a mutat apoi cu familia în Texas.

Wakefield are un aliat puternic: preşedintele american Donald Trump. Doctorul l-a cunoscut în vara anului 2016 şi a participat şi la balurile de inaugurare a mandatului prezidenţial după ce Trump a învins-o în alegeri pe Hillary Clinton.

Elle Macpherson s-a mutat de la Londra la Miami în 2014 pentru a fi mai aproape de soţul ei de atunci, Jeffrey Soffer, la un an de la căsătorie şi au locuit împreună cu fiii ei, Flynn (19 ani) şi Aurelius (14 ani) din relaţia anterioară cu Arpad Busson. Supermodelul şi miliardarul Jeffrey şi-au început relaţia în 2009 şi s-au căsătorit în Fiji, în 2013.

Adepta unui stil alimentar bazat pe legume şi fructe bio şi pe o pudre alcaline din plante, Macpherson a obţinut 53 de milioane de dolari şi o proprietate imobiliară în valoare de 26 de milioane de dolari după divorţul de dezvoltatorul imobiliar.



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod