Şi-a găsit şeful! Elle Macpherson şi-a forţat noul iubit să-şi schimbe ţinuta şi dieta

Vedeta îşi impune stilul de viaţă asupra controversatului doctor cu care are o relaţie. Ea l-a obligat să-şi schimbe stilul vestimentar şi l-a trecut pe dieta alcalină.

N-a durat mult după ce au fost fotografiaţi sărutându-se şi presa britanică a început "să sape" avidă pentru a găsi mai multe detalii despre relaţia dintre Elle Macpherson şi controversatul doctor Andrew Wakefield. Daily Mail a aflat că acesta este îndrăgostit până peste cap de supermodelul australian şi a acceptat o dietă strictă pentru a-i fi pe plac.

În vârstă de 61 de ani, Wakefield a dat jos câteva kilograme după ce a înlocuit produsele preferate cu shake-urile "wellness" recomandate de Macpherson. În plus, la recomandarea vedetei, el şi-a schimbat şi stilul vestimentar, optând pentru ţinute la modă, cu linii slim-fit, mai pe placul supermodelului, au declarat prieteni apropiaţi ai acestuia.

Brian Burrowes, în vârstă de 48 de ani, care a editat documentarul controversat "Vaxxed" (2016) realizat de Wakefield, a confirmat că acesta a început să se întâlnească cu Macpherson după ce a cunoscut-o la o gală organizată în Orlando, Miami, unde au fost premiaţi practicanţii medicinei alternative, iar Wakefield a primit o distincţie atunci.

"El mi-a trimis o poză şi m-a întrebat: ştii cine este? I-am zis că normal că ştiu, îmi amintesc din Sports Illustrated. L-am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a spus că a fost la o ceremonie unde ea a stat lângă el. S-au îndrăgostit, iar mai târziu am aflat că ea a plecat la Los Angeles, unde el locuia atunci", a povestit Brian Burrowes.
"Au venit împreună şi în Austin pentru câteva zile şi ne-a prezentat-o. Erau foarte apropiaţi, apoi au ieşit la o plimbare ca să-i arate împrejurimile. Se vedea că el se dă puţin mare. M-a întrebat: Brian, cum s-a întâmplat asta? Am râs şi i-am zis că nu ştiu. Sunt chiar fericit pentru el", a mai spus prietenul lui Wakefield.

Partenera de afaceri a doctorului şi fosta activistă antivaccinare Polly Tommey susţine însă că Wakefield îşi încheiase mariajul de 31 de ani cu mult înainte de prima lui întâlnire cu Elle.
"El s-a despărţit de soţia lui acum un an, orice spun alţii e fals", a precizat Tommey, în vârstă de 51 de ani. "E păcat, dar astfel de lucruri se întâmplă. De ce să stai într-o căsnicie dacă nu eşti fericit? Elle este atât de dulce. L-a trecut pe shake-urile ei la prânz şi la cină, iar el a slăbit, şi-a schimbat jachetele cu unele mai înguste, arată mai bine ca niciodată", a mai spus ea despre Wakefield, care are patru copii cu fosta soţie.

"Este prezentat ca un ucigaş oribil de copii, dar e o prostie - este doar un tip drăguţ care vrea să protejeze copii. Merită mai mult decât oricine să fie fericit", a spus Polly Tommey, referindu-se la activitatea lui controversată. "Cred că ea este norocoasă să fie cu el.
Sunt foarte, foarte fericiţi împreună. E îndrăgostit la nebunie şi toţi care îl cunosc sunt încântaţi"
, a adăugat Tommey.

Potrivit Daily Mail, Wakefield a dus-o pe Macpherson într-o călătorie într-o zonă rurală din Franţa şi au petrecut mai multe nopţi împreună în Los Angeles şi în Austin, Texas, unde locuieşte el. Wakefield şi Macpherson au postat amândoi pe conturile de Instagram imagini din sudul Franţei în iunie şi iulie. Nu există o poză cu ei împreună din această vacanţă, dar ei au comentat unul pe pagina celuilalt.

Nici Wakefield, nici Macpherson nu au comentat public informaţiile publicate în această săptămână de ziarul britanic, după apariţia fotografiilor în care ei erau surprinşi sărutându-se în timp ce făceau cumpărături la piaţă.

Contactat de cotidianul britanic, Wakefield s-a limitat să spună: "Nu comentez. Vă mulţumesc foarte mult, la revedere."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod