Sharon Stone se distrează la 60 de ani: Vacanță romantică în Mallorca cu iubitul italian

Sharon Stone și iubitul ei cu aproape 20 de ani mai tânăr s-au relaxat în Mallorca


Într-un interviu publicat de revista Haute Living, Sharon Stone a mărturisit că nu are vreun ritual detaliat de înfrumuseţare. "Folosesc creme foarte bune şi încerc să-mi epilez picioarele când îmi amintesc. Şi îmi place să fac exerciţii şi să ies afară, ceea ce cred că este cheia unei sănătăţi bune. Şi desigur, mănânc sănătos", a spus ea, precizând că nu doreşte să apeleze la bisturiu pentru a arăta bine.

"Dansez, fac yoga, pilates, înot, mă joc cu copiii, merg la călărie, fac plajă, tot ce trebuie să fac - îmi place să mă mişc.

Nu urmez vreun program special, ci doar ce se nimereşte şi am chef", a explicat vedeta.

În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.
Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea.
L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'"
, şi-a amintit ea.

Vedeta a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mărturisit ea, precizând că inteligenţa sa emoţională a devenit mai bine conturată. "Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea.
Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema mea"
, a povestit actriţa.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Doru Costea pe 2 Oct 2018, 16:26
    UIMIRE ...

    NU fatza de Baba Vesela : face si ea CE a stiut cel mai bine toata viata si prin care a ajuns la bani. SEX. Ma uimiti Voi, Presa "Libera" (In ALTA Lumea, ca in asta, niciodata ...) Daca la 60 de ani deja SE VAD devastarile varstei, in ciuda machiajului, a aranjarii IT a pozelor, se vede mumificarea progresiva, va dati seama CUM va arata la 65, 70 de ani ... Va dati, dar aveti ordin sa laudati, ca sa nu zic mai dur, ceva de "Catifelate" ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod