Sharon Stone nu vrea operaţii estetice: Vedeta se bazează pe creme

La 59 de ani, Sharon Stone demonstrează din nou că arată senzaţional şi susţine că nu are nevoie de operaţii estetice


Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit Sharon Stone.
Ea a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actriţa.



Sharon a explicat cum i-a schimbat această experienţă percepţia asupra vieţii: "Mi-a afectat existenţa atât de profund, încât nu va mai fi niciodată la fel." Dar, adaugă ea, acest lucru are un mare avantaj: "Nu mă mai tem de moarte şi trebuie să le spun oamenilor că este ceva fabulos, iar moartea e un dar.

Într-un interviu publicat anul trecut de revista Closer, vedeta susţine că a trăit experienţa morţii clinice când a suferit hemoragia cerebrală. "Am simţit că am murit. Deasupra mea era un vârtej uriaş de lumină şi brusc am fost învăluită de această lumină albă şi strălucitoare", a povestit ea. "Am început să văd câţiva dintre prieteni...
oameni care îmi erau foarte dragi. A fost o călătorie în locuri de aici şi de dincolo. Dar a fost ceva foarte rapid. Dintr-o dată eram înapoi. Eram iarăşi în corpul meu"
, a spus ea. "Mi-a afectat existenţa atât de profund, încât nu va mai fi niciodată la fel. Nu mă mai tem de moarte şi trebuie să le spun oamenilor că este ceva fabulos, iar moartea e un dar. Când moartea vine spre tine, căci oricum va veni, este un lucru glorios şi frumos. Am avut o incredibilă senzaţie de bine, un sentiment atât de apropiat. Moartea e foarte aproape şi foarte sigură. Nu este ceva îndepărtat sau îngrozitor", a adăugat actriţa.

Luna viitoare, Sharon Stone va călători în Elveţia cu cei trei fii ai săi - Roan, în vârstă de 17 ani, Laird (12 ani) şi Quinn (11 ani), pe care i-a adoptat în 2000, 2005 şi 2006, relatează Daily Mail.
"O să mă trezesc ca să alerg. Abia aştept să văd zăpada. Ştiu că sună simplu, dar copiii mei chiar iubesc zăpada şi le place să schieze, e atât de frumos", a spus  ea.

Vedeta din "Basic Instinct" apare în rolul agentului Iris Burton în producţia lui James Franco, "The Disaster Artist", care va fi lansat pe 8 decembrie în cinematografele din Statele Unite. Ea a jucat, de asemenea, în rolul sciitoarei Olivia Lake în "Mosaic", o serie de şase episoade regizată de Steven Soderbergh pentru HBO, care va fi lansată în ianuarie.

Sharon Stone s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992.
Ea a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod