Sharon Stone, într-o formă de zile mari: Are 57 de ani, arată de 37!

Când vrea să facă impresie, vedeta din "Basic Instinct" este irezistibilă. Actriţa a avut o apariţie senzaţională la o petrecere organizată în New York.

Au trecut anii peste ea, dar Sharon Stone încă e în stare să declanşeze instincte primare. Marţi seară, actriţa americană a avut o apariţie de senzaţie la petrecerea Gersh Upfront. Îmbrăcată cu pantaloni strimți negri și sacou de aceeași culoare, pe sub care avea o cămașă din satin bleumarin, Sharon Stone s-a remarcat cu tunsoarea ei tinerească, un bob cu tăietură asimetrică - o alegere foarte inspirată, care s-a potrivit de minune cu ținuta sa.

Efectul? Nici nu-ți trecea prin cap că vedeta are 57 de ani! Poate 37, pentru admiratori și, în cel mai rău caz, 47 pentru cine vrea musai să-i caute nod în papură.

Apariția sa a fost remarcată și de cotidianul britanic Daily Mail, care a notat că ea avea un machiaj minimalist, iar silueta îi era foarte bine subliniată de pantalonii mulați și de coafura care îi valorifica perfect părul blond.

În pofida unor apariții publice neoficiale nu tocmai inspirate, care nu o avantajau, actrița americană reușește întotdeauna să fie la înălțime la evenimentele mondene. Prezența sa la petrecerea de la New York confirmă că fostul sex-simbol se menține în formă, deși se apropie de pragul celor 60 de ani.

În iulie 2014, vedeta recunoștea că nu a mai mers la sala de gimnastică de la începutul anului, și spunea că simte o presiune din partea presei.
Ea a mărturisit că îşi doreşte să arate bine în bikini în timpul vacanţei, pentru a evita pozele delicate, spunând că se teme de celulită. "Nu am mai lucrat (la sala de gimnastică, n.r.) de câteva luni, pentru că nu am avut chef. Dar acum o să merg în vacanţă şi ştiu că (presa, n.r.) va face cerc în jurul posteriorului meu şi va face una dintre pozele acelea exagerate, spunând «Ce s-a întâmplat cu posteriorul ei. Este o pungă cu brânză»", a declarat actriţa pentru E! News, citat de Mediafax.
"Aş vrea doar să spun că este o brânză Brie fină", a glumit actriţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2015
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mucanu Aurel pe 16 Mai 2015, 02:11
    Sharon Stone

    Era asa frumoasa. Cum de s-a uratit in halul asta ? Parca ar avea 70 de ani.

    0
    0

  • nicol pe 15 Mai 2015, 10:23
    Aiureli...

    Cui i se pare ca arata de 37 ani? mie mi se pare ca arata foarte rau si pentru 57 ani. ..singurul ei avantaj e ca e slaba dar arata ca o stafida.Orice ar face varsta isi spune cuvantul.

    2
    0

  • Andrei pe 14 Mai 2015, 16:54
    Arata...

    Arata cam de 50.E ridata rau!Cu toate artificiile si cu toata ingrijirea,nu arata prea tanara!Cine a scris articolul nu a vazut femei la 37 ani ingrijite si fara atatea tencuieli ca actrita.

    6
    2

  • kiki pe 14 Mai 2015, 09:44
    parca seamana...

    Va amintiti cum a aparut si Renee Zellweger dupa un timp de absenta ? de nerecunoscut.Si Sharon are acum o fata prelungaaa..ochii ridicati,pielea intinsa,etc..Pt ca poate(are cu ce!)si pt ca vrea iarasi barbati,probabil cu 30 de ani mai mici,ca ultimul...Iar dimensiunile nu mai duc cu gandul la silueta,ci la uscaciune..Sigur ca e de bun simt sa se intretina,dar seamana a disperare sau a intrecere cu alte dive.

    6
    4

  • ion pe 14 Mai 2015, 09:06
    INCINTATOARE

    foarte frumoasa doamna,a jucat foarte bine in multe filme,bravo ei.

    5
    5

  • jana pe 14 Mai 2015, 09:05
    mama mea

    Pomadata, unsa, rasucita, sucita, trasa, invelita, carpita, stropita - cred si eu ca arata de 50, in niciun caz de 37. Arata! Ca si cum asta ar ti important. Mama mea are 80, fara toate manevrele de mai sus si la 57 chiar arata de 40, iar acum e o femeie placuta la infatisare si nu numai.

    6
    6

  • ANONIMUS pe 14 Mai 2015, 08:52
    stone

    Doamna Stone pe langa faptul ca este o buna actrita ,frumoasa ,si cu un simt al umorului deosebit ,spre deosebire de alti critici de toata jena,este una dintre putinele dive care au un IQ pe care putine persoane le au si sunt membre MENSA ca si dna Foster,Portman Weaver,Davis,Shilds etc...Restul sa stea pe craca.Ca si impertinenta ,nu are limite in cazul prostiei agresive si neobrazate.

    5
    3

  • digital pe 14 Mai 2015, 08:51
    viața eternă

    iar când o să crape o să arate de 18!!!

    9
    3

  • Constantin pe 14 Mai 2015, 08:44
    Probabil ati vrut sa scrieti 47 de ani

    Vedeta din imagine nu arata de 37. Se vede la fata, git si mai ales la ochi. Nu stiu cine pune aceste titluri aiurea ...

    8
    1

  • Nagy pe 14 Mai 2015, 07:03
    O fi singura?!

    Daca stiti ca-i singura, da-ti-mi, va rog, adresa ei. Cred ca ne-am potrivi, am 61 si arat de 74, pardon! 47!

    11
    2

  • Vilma pe 14 Mai 2015, 03:06
    Mi se pae normal

    Asa ar trebui sa arate toate femeile la 57 de ani, ca ea.

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod