Sharon Stone, întâlnire cu un alt bărbat după ce presa a cuplat-o cu Banderas


Actrița americană a negat vehement că ar avea o relație cu Banderas



"Antonio și Sharon sunt prieteni de ani buni. Au flirtat pe față, iar acum sunt mai prieteni ca niciodată. Sunt liniștiți și vor să păstreze secretă relația lor, din respect pentru Melanie, dar nu pot nega ceea ce este într ei", declarase o sursă citată de ediția britanică a revistei Grazia, adăugând: "Antonio și Sharon fac planuri pentru o vacanță în doi, în iulie. Amândoi au fost căsătoriți de câte două ori și vor doar să se distreze puțin."

Melanie a fost alături de mine la nașterea celor trei copii ai meiSharon Stone
"Melanie se simte ciudat când se gândeşte la apropierea dintre Sharon şi Antonio, dar ştie că amândoi trebuie să treacă peste destrămarea căsniciei lor.
Relaţia lor s-a încheiat cu mai multă vreme în urmă şi amândoi au decis că este mai bine să îşi caute fericirea în altă parte decât să trăiască nefericiţi împreună"
, a declarat aceeaşi sursă.

Mariajul cu Banderas a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith. Ea a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson, iar al treilea mariaj a fost cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, a fost căsătorită cu producătorul de televiziune Michael Greenburg, în perioada 1984 - 1990, şi cu jurnalistul şi editorul Phil Bronstein, în perioada 1998-2004.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod