Sharon Stone, întâlnire cu un alt bărbat după ce presa a cuplat-o cu Banderas

Sharon Stone s-a întâlnit cu un bărbat necunocut, la un restaurant din Beverly Hills


Cu o zi înainte, Sharon a fost văzută cumpărându-le fiilor ei, Quinn (opt ani) și Laird (nouă ani) câte o porție de iaurt înghețat. Un alt indiciu care atestă, scrie cotidianul britanic Daily Mail, că între actrița americană și Antonio Banderas nu ar fi nimic.

2mariaje are la activ Sharon Stone
Zvonurile despre această relație sunt cu atât mai puțin credibile cu cât soția acestuia, Melanie Griffith, care a cerut divorțul, este bună prietenă cu Sharon.
"Antonio e ca un frate pentru mine, iar Melanie a fost alături de mine la nașterea celor trei copii ai mei. Ei sunt familia mea", a declarat Sharon Stone pentru Daily Mail după apariția speculațiilor. "Acestea sunt informații nefondate și nedrepte, tipice pentru ceea ce se numește astăzi jurnalism", a adăugat ea.

Sharon Stone, care este prietenă cu Melanie de peste 20 de ani, a fost văzută ultima oară cu Antonio Banderas pe 20 mai, la Festivalul de Film de la Cannes.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod