Sharon Stone, întâlnire cu un alt bărbat după ce presa a cuplat-o cu Banderas

Actrița a luat masa în compania unui tip arătos, demonstrând că nu degeaba a negat o aventură cu actorul spaniol, aflat în plin divorț.

După ce a negat vehement că ar avea vreo legătură cu Antonio Banderas, tocmai părăsit de Melanie Griffith, Sharon Stone a trecut la fapte. Duminică, ea a fost fotografiată în compania unui bărbat, în timp ce lua masa la un restaurant italian din Beverly Hills.

Antonio e ca un frate pentru mineSharon Stone
Vedeta în vârstă de 56 de ani arăta foarte bine și s-a simțit excelent în timpul întâlnirii. La un moment dat, un puști care vindea snacks-uri s-a apropiat de masa lor, iar Sharon i-a dat o bancnotă de 20 de dolari, mai mult decât era nevoie.

Purtând o ținută șic de vară - pantofi sport, fără șireturi, cu dungulițe alb-negru, pantaloni albi trei sferturi, cămașă albastră fără mâneci și ochelari de soare -, Sharon Stone era relaxată și s-a bucurat în liniște de întâlnirea cu bărbatul necunoscut, a cărui identitate presa n-a reușit încă s-o afle.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod