Sharon Stone

Sharon Stone, declaraţie şocantă despre hemoragia cerebrală din 2001: „Am simţit că am murit“

Actriţa în vârstă de 58 de ani susţine că în 2001, când a suferit o hemoragie cerebrală, s-a aflat în moarte clinică şi şi-a văzut mai mulţi prieteni decedaţi.

În 2001, vedeta din "Basic Instinct" locuia în San Francisco, cu soţul ei, jurnalistul Phil Bronstein, de care s-a despărţit în 2003. Când a suferit anevrismul, ea a crezut că are un atac cerebral şi, înspăimântată, a aşteptat trei zile înainte de a merge la spital. Incidentul a obligat-o să-şi întrerupă activitatea şi a fost nevoită să înveţe din nou să vorbească şi să meargă.

Într-un articol publicat de revista Closer, Sharon Stone susţine că a trăit experienţa morţii clinice în 2001, când a suferit o hemoragie cerebrală.

"Am simţit că am murit. Deasupra mea era un vârtej uriaş de lumină şi brusc am fost învăluită de această lumină albă şi strălucitoare", a povestit ea.

Mai mult, Sharon Stone susţine că în intervalul în care a fost inconştientă şi-a revăzut câţiva prieteni care au decedat. "Am început să văd câţiva dintre prieteni... oameni care îmi erau foarte dragi. A fost o călătorie în locuri de aici şi de dincolo. Dar a fost ceva foarte rapid. Dintr-o dată eram înapoi.
Eram iarăşi în corpul meu"
, a spus ea.

Sharon a explicat cum i-a schimbat această experienţă percepţia asupra vieţii: "Mi-a afectat existenţa atât de profund, încât nu va mai fi niciodată la fel." Dar, adaugă ea, acest lucru are un mare avantaj: "Nu mă mai tem de moarte şi trebuie să le spun oamenilor că este ceva fabulos, iar moartea e un dar. Când moartea vine spre tine, căci oricum va veni, este un lucru glorios şi frumos. Am avut o incredibilă senzaţie de bine, un sentiment atât de apropiat.
Moartea e foarte aproape şi foarte sigură. Nu este ceva îndepărtat sau îngrozitor"
, a adăugat vedeta.

După ce a trecut prin tunelul dintre viaţă şi moarte, Sharon Stone se consideră norocoasă. Ea crede că are un destin mare şi că nu este singură în univers. "Simt că Dumnezeu mă mai ţine aici cu un scop", a declarat ea.

Sharon Stone a fost internată, în 2014, timp de două zile, într-un spital din Sao Paolo, Brazilia, unde a fost consultată de un medic specializat în maladii infecţioase.

Vedeta venise în Brazilia pentru Balul Fundaţiei de cercetări împotriva SIDA (amfAR).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod