Shannen Doherty, revenire miraculoasă: Prima apariţie pe covorul roşu după lupta cu cancerul

Actriţa în vârstă de 45 de ani a participat la un eveniment caritabil. Ea arată excelent după ce a trecut prin agonia chimioterapiei.

În februarie 2015, era diagnosticată cu cancer de sân şi începea lupta teribilă cu boala. Astăzi, după doi ani de tratament, Shannen Doherty demonstrează o forţă impresionantă, făcând primii paşi pe covorul roşu, deşi abia a terminat chimioterapia. Revenirea ei miraculoasă este un exemplu de ambiţie şi de putere de care au nevoie toţi cei care suferă de această cumplită maladie.

Pentru prima oară de la diagnosticul crunt, vedeta din "Beverly Hills" a participat la un eveniment public.

Ea a fost prezentă, sâmbătă seară, împreună cu soțul, Kurt Iswarienko, la o gală caritabilă, organizată de Animal Hope and Wellness Foundation. După tot chinul prin care a trecut, Shannen arăta remarcabil și era practic imposibil de sesizat că doar cu o săptămână în urmă a terminat chimioterapia.

Îmbrăcată cu o rochie mini simplă, neagră, și cu ciorapi negri, la care a asortat o pereche de botine negre, cu părul crescut la loc, vedeta în vârstă de 45 de ani a optat pentru un machiaj smokey eye, puțină pudră roz și un ruj roz pal.

Shannen a fost în centrul atenției la evenimentul organizat în Los Angeles.
Ea a pozat cu soțul său, dar și cu activistul Marc Ching, a zâmbit mult, dar a avut și un moment emoționant, când aproape au podidit-o lacrimile.

Cu câteva ore înainte de a veni la gală, actrița a postat pe Instagram o imagine în care apărea fără machiaj, în timp ce se pregătea pentru eveniment, relatează Daily Mail. Iar cu o zi înainte a postat un alt videoclip în care dansa energic alături de antrenoarea sa personală, Neda Soderqvist, așa cum a mai făcut-o și în timpul chimioterapiei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod