Shannen Doherty, mesaj impresionant: „Am obosit, dar încă mă mişc!“

Actriţa în vârstă de 45 de ani, diagnosticată cu cancer mamar, a găsit puterea de a se filma în timp ce dansează, deşi radioterapia a slăbit-o mult.

Vedeta din "Beverly Hills 90210" continuă lupta istovitoare cu cancerul, dar nu renunţă la felul său optimist de a privi situaţia şi încearcă pe cât posibil să ducă o viaţă normală. Actriţa obişnuieşte să publice pe Instagram fotografii din timpul tratamentului sau diverse secvenţe cotidiene.

Cea mai nouă postare a vedetei pe reţeaua de socializare este o dovadă în plus că ea nu vrea să-şi lase boala să o domine, oricât de greu i-ar fi. Shannen apare într-o înregistrare video dansând alături de mama ei, Rose, şi de antrenoarea sa, Neda Soderqvist.

Deşi tratamentul a epuizat-o, Shannen face mişcări energice şi se mişcă foarte bine, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Actriţa a mărturisit că radioterapia este foarte grea, dar ea vrea să facă mişcare. "Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte", a scris Shannen Doherty.

Şi nu doar că dansează, dar actriţa urmează acum o doză dublă de radiaţii, ca să termine mai repede radioterapia.
"Am mărit porţia zilnică de radiaţii ca să termin săptămâna asta!!", a anunţat ea.

Săptămâna trecută, antrenoarea ei, Neda, creatoarea dansului de fitness Malibu Jam, a scris pe Instagram că clienta sa este o eroină. "Urmărind-o pe Shan pe acest drum mi-a dat o lecţie de viaţă. Niciodată n-am auzit-o să se plângă de ceva!!!".

"Durerea este înspăimântătoare, dar ea nu a lăsat niciodată cancerul să o doboare. Eroina mea, #theshando #shannendoherty, ea e înarmată cu putere şi demnitate şi împreună vom răzbi!!! Abia aştept să sărbătoresc", a adăugat Neda Soderqvist.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod