Shannen Doherty, frumoasă şi după cancer: Părul vedetei din „Beverly Hills“ a crescut din nou

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2017
Actriţa în vârstă de 46 de ani a postat pe Instagram două imagini în care i se vede părul regenerat după chimioterapie.

Încet-încet, Shannen Doherty se întoarce la viaţa sa obişnuită după marea încercare prin care a trecut. Obişnuită e un fel de a spune, pentru că după cancer nimic nu mai este ca înainte, dar cel mai mult contează că actriţa a trecut cu bine peste tratamentul foarte greu şi că medicii i-au confirmat că boala a intrat în remisie. De acum înainte, ea va face analize repetate şi tot ce-i rămâne de făcut este să se bucure din plin de viaţă şi de această şansă pentru care a luptat din răsputeri.

Vedeta din "Beverly Hills 90210" a publicat miercuri pe contul său de Instagram un selfie în care i se vede părul regenerat după şedinţele interminabile de chimio şi radioterapie.

Vedeta apare alături de soţul ei, Kurt Iswarienko, pe plaja din Tulum, Mexic. Cu ochelari de soare şi cu părul în vânt, ea zâmbeşte spre camera foto. "Cred că eu şi soţul meu ne transformăm unul în celălalt", a scris ea lângă imaginea postată.

Potrivit revistei People, actriţa a luat-o cu ea şi pe Sophia, câinele ei, şi a făcut o poză şi cu aceasta. "Pentru mine a fost mereu un câine deosebit. Aceasta este Sophia. Nimeni nu mă iubeşte mai mult ca ea", a scris Shannen lângă imaginea emoţionantă în care i se vede de asemenea părul crescut.

Shannen Doherty a rememorat recent momentele dificile şi emoţionante prin care a trecut în timpul tratamentului împotriva cancerului.
De Ziua Mamei, aniversată în a doua duminică a lunii mai în 70 de ţări din lume, printre care şi Statele Unite, actriţa a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apărea alături de mama ei, Rosa.

Cuvintele pe care vedeta le-a scris atunci evocă relaţia lor specială şi puterea cu care dragostea unei mame poate proteja un copil, chiar şi unul de 46 de ani: "La mulţi ani tuturor de Ziua Mamei, dar în special mamei mele @themamarosa.
O femeie puternică şi dârză care a trecut cu bine prin viaţă şi prin toate încercările acesteia. Mulţumesc mamă pentru dragostea şi îngăduinţa ta. Mulţumesc că mi-ai spălat hainele când mi-era rău de la chimioterapie. Mulţumesc că mi-ai spus că sunt frumoasă când m-ai tuns zero", a scris Shannen. "Mulţumesc că ai ştiut că voi trece prin toate şi mulţumesc că te-ai adaptat şi m-ai iubit după toate cele întâmplate. Te iubesc mamă... până la Lună şi înapoi"
, a adăugat actriţa.

Analizele au confirmat intrarea în remisie a cancerului de sân după tratamentul de chimio şi radioterapie.
"Sunt momente şi momente. Se întâmplă. (...) Ce înseamnă remisie? Am auzit cuvântul şi n-am idee cum să reacţionez. Veşti bune? Da", a scris actriţa după ce a primit vestea bună.

Vedeta din "Beverly Hills 90210" a menţionat însă că e conştientă de faptul că boala poate recidiva oricând: "Aşa cum fiecare membru al familiei celor bolnavi de cancer ştie, următorii cinci ani sunt cruciali. Recurenţele survin tot timpul."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod