Shannen Doherty, apel disperat: „Nu mai ucideţi câini şi pisici!“

Vedeta diagnosticată cu cancer de sân a vorbit la o conferinţă dedicată interzicerii sacrificării câinilor şi pisicilor.

Shannen Doherty este convinsă că a aflat că are cancer datorită câinelui ei. Ea a spus că animalul său de companie începuse să se comporte ciudat, ca şi cum ar fi vrut să-i transmită ceva.

Marţi, actriţa în vârstă de 45 de ani a ţinut să arate încă o dată nu numai că a revenit la o viaţă normală după tratamentul împotriva cancerului, ci şi faptul că animalele sunt prietenii oamenilor şi agresiunile împotriva acestora trebuie să înceteze. Vedeta a luat cuvântul la un congres desfăşurat în Washington D.C., exprimându-se ferm în favoarea interzicerii tranzacţionării şi a consumului uman de carne de câine şi pisici, practici încă întâlnite în unele ţări.



"Noi, ca americani, am antrenat câinii să facă lucruri uimitoare - ei încasează gloanţe protejându-i pe poliţişti şi adulmecă bombe. Sunt parte din noi şi au grijă de noi, iar noi trebuie să protejăm animalele... trebuie să le apărăm de noi înşine", a spus vedeta din serialul "Beverly Hills 90210".

Shannen a vorbit în cadrul conferinţei despre o nouă prevedere legislativă, H.R. 1406, cunoscută sub titulatura "Actul privind interzicerea comercializării cărnii de câine şi de pisică", document care stipulează oficial această prohibiţie pe teritoriul SUA.


Dacă alte ţări, în special asiatice, consumul de carne de câine şi de pisică este o practică permisă, în Statele Unite câinii şi pisicile sunt sacrificaţi pentru hrana animalelor sălbatice din grădini zoologice sau din rezervaţii.

Fratele vedetei, Sean Doherty, a făcut parte dintr-un grup de lobby şi a prezentat-o echipei guvernamentale care a emis această lege. Actriţa a făcut parte din echipa interguvernamentală care a legiferat interzicerea transportului de carne de câini şi de pisici pe teritorul american.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod