Sfârşit de doliu: Celine Dion a purtat o rochie îndrăzneaţă

Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani revine la viaţa mondenă după moartea soţului său. Ea a purtat o rochie care îi lăsa piciorul la vedere.

A trecut un an greu pentru cântăreaţa canadiană. După moartea soţului său, René Angélil, răpus de cancer la gât în ianuarie 2016, Celine Dion a trecut printr-o lungă suferinţă, dar şi-a regăsit puterea de a merge mai departe şi de a urca din nou pe scenă, iar recentele apariţii la evenimente mondene par să confirme că ea e pe drumul cel bun.

Artista a participat pe 1 mai la o expoziţie de costume organizată de Metropolitan Museum of Art din New York, intitulată "Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between", iar apariţia sa a fost remarcabilă.

Îmbrăcată într-o rochie atipică, din piele neagră, cu o despicătură largă care îi lăsa la vedere piciorul drept, Celine a acaparat bliţurile fotoreporterilor. Vedeta era într-o formă foarte bună şi nici nu se cunoştea că în urmă cu o zi fusese ocupată cu un alt eveniment monden.

Duminică, ea a participat la petrecerea organizată în New York de Harper Bazaar şi arăta grozav într-o rochie care îi venea perfect, asortată cu o şapcă ce-i dădea un aer ştrengăresc şi o întinerea mult.


În ultima perioadă, Celine Dion a făcut eforturi mari să depăşească singurătatea după moartea soţului. Ceea ce a ajutat-o mult a fost faptul că a dormit în fiecare noapte cu copiii - gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani. "Mă organizez singură ca să nu mă simt singură. Am un pat mare, mare de tot, şi dorm cu gemenii mei. Ei mă liniştesc mult. Am nevoie de ei. Trebuie să-mi fie aproape", a mărturisit ea pentru tabloidul britanic The Sun. "Când va veni vremea şi-mi vor spune că vor camera lor, au camera pregătită.
Dar ne uităm mult le televizor împreună. Am redescoperit Discovery", a mai spus ea.

Celine Dion a adăugat că îl va jeli tot restul vieţii pe René, cu care are cei doi gemeni, dar şi un fiu mai mare, René-Charles, 16, în vârstă de 16 ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod