Sexy și provocatoare: "Hannah Montana" s-a făcut femeie fatală

Nu demult idolul a milioane de copii, Miley Cyrus a crescut și s-a transformat într-o femeie sexy, care nu se ferește să-și etaleze feminitatea. Vedeta se pregătește să-și facă revenirea în muzică și a pozat sexy pentru coperta noului ei single, intitulat "We Can't Stop".
Fosta "Hannah Montana", în vârstă de 20 de ani, face tot posibilul pentru a-și promova cât mai bine noul single, lansat luni în Statele Unite. Cea mai nouă fotografie a vedetei, despre care cotidianul britanic Daily Mail scrie că ar putea fi imaginea de pe coperta acestui single, o arată pe Miley îmbrăcată într-un costum de baie minimalist care lasă foarte puțin loc imaginației.

Ziarul englez remarcă pe un ton malițios că Miley pare să se fi inspirat din ținuta cu care Sacha Baron Cohen a devenit cunoscut în rolul lui Borat, cel care a făcut celebră această piesă formată dintr-o pereche de bikini cu bretele în formă de V care devin tot mai înguste în zona sânilor. 
 
 

Costumul de baie de culoare neagră e atât de decoltat încât lasă la vedere o mare parte din "colecția" de tatuaje a vedetei. Miley a asortat la această ținută sexy mai multe brățări și lănțișoare din aur care se potriveau foarte bine cu părul ei platinat.
 
Noua piesă lansată de Miley Cyrus este produsă de Mike WiLL Made-It și a fost difuzată în premieră la o emisiune a unui post de radio din Los Angeles, informează Daily Mail. 
 
 

La începutul acestei luni, vedeta a declarat pentru revista Billboard că a fost foarte fericită că va lansa în curând primul ei album produs de casa RCA Records. Miley consideră că a progresat ca artistă, dar în calitate de compozitoare. "Cred că pot fi eu însămi", a spus ea. "Acum știu mai bine cine sunt și cred că acum pot să exprim asta în muzica mea", a adăugat Miley.
 
 

Artista este logodită cu actorul australian Liam Hemsworth, iar cei doi au trecut prin două despărțiri, dar s-au împăcat de fiecare dată. Presa de peste Ocean așteaptă momentul în care ei vor face anunțul căsătoriei, dar deocamdată cei doi nu dau semne că vor face prea curând acest pas.
 
 

Semn că sunt considerați o pereche sudată şi apreciată la Hollywood, cei doi au fost incluşi pe lista celor mai puternice cupluri de vedete din 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Sfântul Valentin de E! News şi E! Online. Miley Cyrus şi Liam Hemsworth figurează pe lista extinsă a unui top în care pe primul loc s-au clasat Beyonce şi Jay-Z, urmaţi de prinţul William şi soţia lui, ducesa de Cambridge şi de rapperul Kanye West şi starleta Kim Kardashian.


Foto: Daily Mail / Hepta 




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod