Sexy și mereu tânără: Cher arată senzațional la 67 de ani!

Fiecare apariție pe scenă a cântăreței este un spectacol uimitor. Diva arată incredibil de bine și lasă impresia că a dat timpul înapoi. Recitalul susținut pe scena show-ului "X Factor" i-a lăsat cu gura căscată pe fani, care se întreabă cum e posibil ca Cher să aibă 67 de ani.
Operaţiile estetice pe care Cher le-a suportat explică parţial look-ul ei tineresc. Zestrea genetică, metabolismul "brici" al organismului ei şi nu în ultimul rând obiceiurile ei alimentare contribuie în mare măsură la acest rezultat impresionant.
 
Veterana muzicii, cum o numeşte ziarul britanic Daily Mail, a împlinit 67 de ani în luna mai, dar arată de parcă ar fi cu cel puţin 20 de ani de mai tânără. Apariţia ei, în weekend, pe scena ediţiei britanice a emisiunii-concurs "X Factor", i-a dat pe spate pe fani.  

"Cum poate Cher să aibă 67 de ani, pielea ei este uimitoare...", a scris o tânără pe Twitter.
"Cher nu-şi arată niciodată vârsta. Nici măcar un rid, are nişte maxilare grozave şi picioare măreţe", a scris altcineva. Un admirator a comparat-o cu Sharon Osbourne, o altă celebritate care arată excelent la peste 50 de ani: "Cher este o legendă şi e diva supremă! Este o onoare absolută să o avem la the X Factor în seara asta!".

Îmbrăcată cu ciorapi-plasă şi cu o rochie neagră, accesorizată cu lănţişoare argintii, peste care a purtat o geacă de piele, vedeta a lăsat o impresie foarte bună.
 
 
 
Surprinzător, nu doar chipul ei părea întinerit, ci şi gâtul şi braţele, care, odată cu înaintarea în vârstă, capătă inevitabil semnele trecerii timpului, un proces natural cu care se confruntă orice femeie la un moment dat, scrie Daily Mail.
 
 

Cântăreaţa, al cărei nou album, "Closer To The Truth", a fost lansat marţi, a fost invitata emisiunii, interpretând cel mai recent single, un cover al hitului country "I Hope You Find It", cântat iniţial de Miley Cyrus.

Recunoscută pentru stilul ei vestimentar, Cher este una dintre cele mai longevive vedete din Statele Unite.
Ea a devenit celebră în anii '60, când a făcut parte din grupul Sonny&Cher, alături de Sonny Bono, care a fost şi soţul ei. Sonny şi Cher s-au căsătorit în 1963 şi au divorţat în 1975.
 

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu muzicianul Gregg Allman, cu care s-a cununat în anul divorţului de Sonny Bono, 1975, şi de care s-a despărţit doi ani mai târziu. Divorţul de Allman a fost finalizat în 1979. Cher a mai avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri din showbiz, precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.
 
 
 
Pe parcursul carierei sale, vedeta a alternat actoria cu muzica.
A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe", notează Mediafax.

Cel mai recent film al său, "Burlesque", în care a jucat şi Christina Aguilera, a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2010.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 16 Oct 2013, 18:22
    ...

    Sa fim seriosi,cu totii ne dorim sa aratam cat mai bine,daca am dispune toti de bani si noi am face masaje,tratamente si toate cele.Oricum e de admirat,arata super.

    1
    0

  • bob pe 16 Oct 2013, 08:38
    bunicuta

    ..arata bine de departe...ati vazut chiar pe aici cum e cu machiajul (cel corrector)..oare cum e cand se demachiaza,cand scoate peruca,genele,cand trece efectul Botox,cand scoate ciorapii...DAR ramane o femeie cu trupul tonifiat in ani multi de sport si masaje,cu o alimentatie fara grasimi si dulciuri,cu siguranta,cu un tonus general bun,cu pofta de viata...de apreciat !

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod