Sexy la 51 de ani: Elle Macpherson arată senzaţional în costumul de baie

Deși a trecut de 50 de ani, supermodelul australian arată senzațional


Modul impecabil în care arată supermodelul australian este rezultatul unui stil de viață foarte organizat și sănătos. Într-un interviu publicat în 2014 de revista Ocean Drive, vedeta a dezvăluit că în urmă cu zece ani a decis că trebuie să-și curețe organismul. "N-am simțit nicio presiune când am făcut 50 de ani, poate pentru că am început demult să mă pregătesc pentru această etapă a vieții mele. La 40 de ani, am decis să mă concentrez pe sănătate și pe relaxare. Am încetat să mai beau și să iau pastile, nici măcar o aspirină, și am căutat să-mi curăț organismul", a spus ea. 

"Când am împlinit 50 de ani, n-am simțit nicio problemă fizică și nici n-am avut un șoc emoțional. N-a fost ca și cum <<Of, Doamne, era mai bine înainte>>, a fost mai degrabă ca și cum aș fi renăscut", a adăugat Macpherson.
 
Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi. Modelul australian se despărţise de Jeffrey Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit. Jeffrey Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod