Sexy la 51 de ani: Elle Macpherson arată senzaţional în costumul de baie

Supermodelul australian continuă să-şi uimească fanii cu pozele din vacanţă. Ca de obicei, silueta ei perfectă iese în evidenţă şi nimeni nu bagă în seamă locurile superbe pe care ea le admiră.

Elle Macpherson îşi ţine la curent admiratorii cu noutăţile din periplul ei mediteranean, pe care îl face pe un iaht de lux, alături de familie şi de câţiva prieteni. Vedeta postează periodic imagini din vacanţa sa şi, deloc surprinzător, în multe dintre acestea ea eclipsează locurile frumoase de care se bucură.

Duminică, top-modelul supranumit "The Body" pentru silueta sa perfectă a publicat pe Instagram o poză în care iese în evidenţă corpul ei absolut perfect, într-un costum de baie maron închis, din două piese. Abdomenul şi braţele sale zvelte se remarcă de la prima privire, remarcă Daily Mail.

Într-o altă fotografie, Elle îşi lasă picioarele sale impecabile să spună tot, notează ziarul citat. Cu o pălărie neagră cu cozoroc transparent pe cap şi cu ochelarii de soare pe nas, ea poartă un top mulat şi bikini minusculi; top-modelul îţi dă realmente impresia că e o tânără de 20 şi ceva de ani.

După câteva escale la Monte Carlo şi Saint Tropez, unde a colindat magazinele şi a făcut relaxată câteva "sesiuni" de shopping, Elle Macpherson şi trupa ei de vacanţă au ajuns pe coasta italiană Portofino. Ea își petrece diminețile bronzându-se pe iaht, alături de soțul ei, Jeffrey Soffer, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod