Serena Williams nu aniversează ziua fetiței sale: „Suntem Martorii lui Iehova, noi nu facem așa ceva“

Serena Williams a declarat că nu aniversează ziua de nașetere a fetiței sale

 

În februarie, sportiva a vorbit într-un articol pentru CNN, despre problemele medicale survenite după naștere care au fost pe punctul de a-i pune viața în pericol. "Aproape că am murit după ce am născut-o pe Olympia", a dezvăluit vedeta în vârstă de 36 de ani în deschiderea materialului.

Williams a povestit că a stat la pat încă şase săptămâni după ce a născut prin cezariană, din cauza mai multor complicaţii, printre care şi o embolie pulmonară care a determinat mai multe operaţii.

"Sunt atât de recunoscătoare că am avut acces la o echipă incredibilă de medici şi asistente dintr-un spital cu echipamente de ultimă generaţie", a scris ea.

Vedeta a scris că, din cauza tusei continue, i-a plesnit locul în care a fost cusută după cezariană, iar medicii i-au depistat în abdomen un hematom pe care l-au eliminat în sala de operaţie pentru ca acesta să nu ajungă în plămâni.

Câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam la simplu, fosta regină a tenisului a dat asigurări, cu două zile înaintea debutului US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, că noul său statut de mamă îi dă o mare motivaţie la revenirea în circuitul WTA.
"Dacă naşterea fiicei mele a schimbat ceva, este faptul că mă simt mai motivată ca niciodată şi este dificil de explicat", a declarat fostul lider mondial într-o conferinţă de presă. "Mă gândeam că aducând pe lume un copil, voi fi mult mai relaxată, dar din contră. Mă antrenez mult mai intens decât înainte de naştere, mai puternic, sunt mai serioasă chiar decât înainte", a adăugat ea.

"Aceste schimbări sunt o surpriză pentru mine"
, a spus americanca, care a aborda turneul US Open de pe locul 26 mondial, cu statutul de cap de serie nr.
17.

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, a devenit mamă în luna septembrie a anului trecut. Ea a revenit în circuitul feminin în martie şi a disputat finala de la Wimbledon în luna iulie, unde a cedat în faţa germanei Angelique Kerber.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod