Serena Williams, naştere cu complicaţii: „Aproape că am murit“

Serena este foarte mândră de fetiţa ei şi postează des imagini cu aceasta pe Instagram


Vedeta a scris că, din cauza tusei continue, i-a plesnit locul în care a fost cusută după cezariană, iar medicii i-au depistat în abdomen un hematom pe care l-au eliminat în sala de operaţie pentru ca acesta să nu ajungă în plămâni, relatează site-ul ABC.

În finalul articolului său, tenismena încurajează oamenii să doneze bani pentru a le sprijini pe mamele şi copiii din întreaga lume.



Câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam la simplu, Serena Williams a revenit în competiţii în echipa de dublu a Statelor Unite de la Fed Cup.

În ianuarie, la doar cinci luni după ce a devenit mamă, vedeta a participat la o competiţie Spartan, împreună cu soţul său, cofondatorul reţelei Reddit, Alexis Ohanian, în vârstă de 34 de ani. Concursurile de tip Spartan sunt competiţii sportive dificile, presărate cu obstacole care solicită rezistenţa fizică şi psihică a concurenţilor.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod