Serena Williams, atacată fiindcă e bărbătoasă: Vedeta răspunde cu poze îndrăzneţe

Serena Williams
Serena Williams, o forță a naturii dezlănțuită


Considerată "regina" tenisului feminin, jucătoarea stabilită în Florida a pozat zâmbind, oferind o perspectivă directă, fără retuşuri, asupra fizicului ei impunător. Îmbrăcată sumar, cu un bluzon gri Nike şi în chiloţi albi de dimensiuni reduse, care îi scoteau în evidenţă posteriorul pronunţat, Serena şi-a arătat fără reţineri corpul atletic.

Sportiva a pozat pentru coperta revistei într-un maieu portocaliu care îi lăsa la vedere braţele musculoase şi în chiloţi minusculi albi, într-o imagine care inspiră mai multă forţă şi masculinitate decât senzualitate şi feminitate.

Dar, aşa cum spune chiar ea, acesta este corpul său şi nu se va schimba doar pentru că nu le place unora. "Sunt mulţi care îmi scriu <<Vei reuşi>> sau <<Mulţumesc, mă inspiri>> şi prefer să mă axez pe asta", a mărturisit ea într-un material video postat pe contul său de Instagram. "Ştiţi, pentru fiecare comentariu negativ primesc sute de comentarii pozitive, simt că oamenii vor ca eu să înving", a adăugat tenismena americană.

Serena Williams a fost deseori criticată pentru modul în care obţine succesele.
În 2015, cineva a scris pe Twitter că victoria sa din acel an la Wimbledon se datorează figurii ei masculine, pentru că e "construită ca un bărbat". În replică, vedeta a declarat pentru New York Magazine că nu doar comentariile despre aspectul ei sunt injuste, ci şi dublul standard pe care ea trebuie să-l suporte adesea.

Sora mai mică a jucătoarei de tenis Venus Williams, Serena Jameka Williams, născută la 26 septembrie 1981, ocupă în prezent locul doi în clasamentul mondial feminin, după o lungă perioadă în care a fost liderul detaşat al ierarhiei WTA.
Are în palmares 38 de titluri de Grand Slam - 22 la simplu, 14 la dublu feminin, și două la dublu mixt. Ea a câștigat și patru medalii olimpice, trei la dublu feminin și una la simplu feminin.

Williams a câștigat în cariera sa mai mulți bani din premii decât orice altă sportivă şi este cea mai bine plătită atletă în 2016, cu venituri de 28,9 milioane de dolari din premii şi alte surse. În 2015, revista Tennis a plasat-o pe locul 17 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din precedenții 40 de ani.



Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod