Selena Gomez, la cuţite cu mama sa: Şi-au dat unfollow pe Instagram din cauza lui Justin Bieber!

Mama Selenei a postat o imagine emoţionantă pe Instagram, în care apare cu Selena în braţe, când aceasta era bebeluş. După câteva zile, cele două s-au certat

 

Cântăreaţa şi actriţa a confirmat întâlnirea din weekend, într-un interviu pentru Bilboard, dar a vorbit în termen destul de vagi despre o posibilă relaţie. "Am 25 de ani. Nu mai am nici 18, nici 19, nici 20. Ţin la oamenii care au avut un impact important în viaţa mea", a declarat ea. "Poate că înainte s-a întâmplat ceva care nu a fost drept.

Dar asta nu înseamnă că n-o să mai ţin niciodată la cineva", a adăugat Selena.

Zvonurile despre Bieber şi Gomez au apărut după ce ea s-a despărţit de cântăreţul The Weeknd, cu care a avut o relaţie de aproape un an.

Pentru mama Selenei a fost, într-adevăr, o perioadă mai grea. Cu trei zile în urmă, Mandy a scris câteva cuvinte pe Instagram despre sarcina pe care a pierdut-o la 17 decembrie 2011. Ea urma să aducă pe lume o fetiţă, pe care dorea să o boteze Scarlett.
"17 decembrie nu va mai fi niciodată la fel, dar am decis să o aniversăm pe ea scriindu-i pe baloane roşii cărora le dăm drumul în aer (...) Astfel, spiritul ei a fost pretutindeni. Iubirea une mame pentru copiii ei este o mare mândrie. În ordinea fetelor mele, Selena, Scarlett şi Gracie. Le mulţumesc tuturor celor care au onorat-o pe Scarlett ieri", a scris producătoarea executivă în vârstă de 41 de ani.

Mama Selenei este căsătorită din 2006 cu Brian Teefey. După sarcina pierdută în 2011, ea a născut o altă fetiţă, Gracie, pe 12 iunie 2013.
Mandy a mai fost căsătorită cu Ricardo Joel Gomez, tatăl Selenei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod