Selena Gomez, la cuţite cu mama sa: Şi-au dat unfollow pe Instagram din cauza lui Justin Bieber!

de Daniel Dumitrescu, 21 Decembrie 2017

Mama Selenei a postat o imagine emoţionantă pe Instagram, în care apare cu Selena în braţe, când aceasta era bebeluş. După câteva zile, cele două s-au certat

 

Cântăreaţa şi actriţa a confirmat întâlnirea din weekend, într-un interviu pentru Bilboard, dar a vorbit în termen destul de vagi despre o posibilă relaţie. "Am 25 de ani. Nu mai am nici 18, nici 19, nici 20. Ţin la oamenii care au avut un impact important în viaţa mea", a declarat ea. "Poate că înainte s-a întâmplat ceva care nu a fost drept. Dar asta nu înseamnă că n-o să mai ţin niciodată la cineva", a adăugat Selena.

Zvonurile despre Bieber şi Gomez au apărut după ce ea s-a despărţit de cântăreţul The Weeknd, cu care a avut o relaţie de aproape un an.

Pentru mama Selenei a fost, într-adevăr, o perioadă mai grea. Cu trei zile în urmă, Mandy a scris câteva cuvinte pe Instagram despre sarcina pe care a pierdut-o la 17 decembrie 2011.

Ea urma să aducă pe lume o fetiţă, pe care dorea să o boteze Scarlett. "17 decembrie nu va mai fi niciodată la fel, dar am decis să o aniversăm pe ea scriindu-i pe baloane roşii cărora le dăm drumul în aer (...) Astfel, spiritul ei a fost pretutindeni. Iubirea une mame pentru copiii ei este o mare mândrie. În ordinea fetelor mele, Selena, Scarlett şi Gracie. Le mulţumesc tuturor celor care au onorat-o pe Scarlett ieri", a scris producătoarea executivă în vârstă de 41 de ani.

Mama Selenei este căsătorită din 2006 cu Brian Teefey.
După sarcina pierdută în 2011, ea a născut o altă fetiţă, Gracie, pe 12 iunie 2013. Mandy a mai fost căsătorită cu Ricardo Joel Gomez, tatăl Selenei.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod